Samen 1
Industrie

Hoogwaardige aandrijfcomponenten en machineonderdelen kopen

Machinefabriek Krimpen produceert al 75 jaar aandrijfcomponenten en machineonderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in tandwielen die in zowel kleine series als enkele stuks te bestellen zijn. Dankzij het moderne machinepark van het bedrijf worden vertandingen uiterst gefreesd, geslepen en gemeten. Daarnaast verzorgt Machinefabriek Krimpen diverse warmtebehandelingen zoals harden, gloeien en nitreren. Het deskundige team van 37 medewerkers denkt mee met klanten en staat graag voor iedereen klaar. Voor een reparatie of spoedklus kunt u dan ook op de korte termijn bij het bedrijf terecht. In 2014 is Machinefabriek Krimpen ISO 9001 gecertificeerd door Lloyds Register Quality Assurance.

Toeleverancier van machineonderdelen

Machinefabriek Krimpen levert machineonderdelen aan diverse bedrijven in de aandrijftechniek. Het aanbod is breed en in korte tijd leverbaar dankzij het ervaren team vakmannen en een eigen machinepark. Enkele onderdelen waaruit het assortiment onder meer bestaat zijn: omkeerassen, deksels, nestenschijven en bollagers. Daarnaast kan het voorkomen dat door intensief gebruik een bepaald onderdeel toe is aan vervanging. Naast het leveren van onderdelen, voert het bedrijf ook revisies en reparaties uit. Het te vervangen onderdeel wordt volledig gereconstrueerd en hersteld, zelfs als de originele tekeningen ontbreken. U bespaart hierdoor hoge kosten omdat u geen nieuwe machine hoeft aan te schaffen.

Specialist in tandwielen

Naast het brede aanbod van machineonderdelen, koopt u bij Machinefabriek Krimpen nog meer in. Zo is het bedrijf ook gespecialiseerd in tandwielen. Tandwielen moeten op de millimeter na nauwkeurig worden geproduceerd en dankzij de CNC machine kan dit. Deze tandwielmachine controleert onder andere tandwielen die door het bedrijf zelf of door anderen zijn gemaakt. Daarnaast beoordeelt de machine of er tandwielen vervangen moeten worden of niet en kunnen er gegevens achterhaald worden van tandwielen waar de gegevens van ontbreken. Alle mogelijke vertandingen kunnen in de fabriek gemaakt worden en op korte termijn geleverd worden in enkele stuks of kleine series.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/