Samen 1
Industrie

Kies voor een ervaren partner in lasersnijden

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat excelleert op het gebied van lasersnijden, is Piant Stanztechniek B.V. iets voor u. Dankzij hun geavanceerde machines is het mogelijk om lasersnijden op maat te maken voor u, hoe complex de contouren van uw design ook zijn. U kunt uw fantasie dus de vrije loop laten, want u bent er zeker van dat Piant het op maat voor u kan maken.

Lasersnijden biedt tal van mogelijkheden

Lasersnijden is een bewerkingstechniek die gebruikt wordt voor uiteenlopende materialen. Goede voorbeelden hiervan zijn hout en papier. Ook diverse soorten kunststoffen kunnen bewerkt worden middels een laserstraal. Voorbeelden hiervan zijn acrylaat en textiel. Tot slot is het tevens mogelijk om metaal te bewerken, middels er genoeg vermogen aanwezig is. Veelal vereist dit 100 watt of meer. Wanneer u gebruikmaakt van de services van Piant, behoudt u zelf de controle. U geeft al uw voorkeuren door. Hierbij kan het gaan om de vorm van het materiaal, maar ook de dikte of hoeveel u er van wilt laten maken. Wanneer al uw wensen bekend zijn, gaan de specialisten van Piant aan de slag. Binnen no time kunt u genieten van de uitkomst.

Ontdek de verschillende services van dit deskundig bedrijf

Lasersnijden is niet de enige bewerkingstechniek waarvoor u bij Piant Stanztechniek B.V. terecht kunt. Ten eerste is het mogelijk om ook de grafische bewerking van het werkstuk overlaten aan dit bedrijf. Dit wordt in hun services opgenomen voor een goede prijs. Ook andere vormen van bewerkingstechniek zijn mogelijk bij Piant. Hierbij kan gedacht worden aan het snijden van foam, het laten snijden van diverse andere materialen zoals papier of leer en het laten stanzen van meerdere materialen. Piant blijft altijd innoveren, waardoor ze dan ook voorop lopen als het gaat om het bewerken van vele materialen. Interesse in één van hun services? Neem eens een kijkje op de website van Piant.