Samen 1
Image default
Industrie

Kunststof spuitgieten: van concept tot eindproduct

Het komt regelmatig voor dat mensen kunststof producten willen laten spuitgieten. Dit is namelijk de beste manier om heel flexibel onderdelen of producten in elke vorm te maken die u maar wenst. Wanneer u specifieke vormen wilt maken, kunt u dus het beste kiezen voor kunststof spuitgieten. Maar door welke partij kunt u dit het beste laten doen? U wilt namelijk wel dat dit precies naar wens gebeurt. Voor een uitgebreide service en een nauwkeurige werkwijze, schakelt u Ponnoplastic in. Dit bedrijf is al sinds 1947 ervaren in het spuitgieten van allerlei kunststof onderdelen en producten. Ze weten dus precies wat ze doen als ze uw opdracht in handen krijgen. Ze werken zowel in loonopdracht als voor diverse industrieën. De railinfra, de bouw en de agrarische sector maken met regelmaat gebruik van de diensten van dit bedrijf.

 

Uitgebreide service van A tot Z

Wanneer u kunststof wilt laten spuitgieten en u hiervoor Ponnoplastic inschakelt, kunt u rekenen op een uitgebreide service van A tot Z. De medewerkers van dit bedrijf denken graag met u mee van concept tot eindproduct. Dit begint allemaal met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw ideeën besproken en legt een medewerker van Ponnoplastic uit hoe hun werkwijze eruit ziet. Vervolgens wordt de technische tekenaar ingeschakeld, die een concepttekening maakt. Desgewenst maken ze nog een 3D-print om het eindresultaat te verduidelijken. Gaat u akkoord met het concept? Dan rest u nog de keuze voor een aluminium of stalen matrijs. Dit is afhankelijk van de beoogde oplage. Tot slot kan het spuitgieten van uw kunststof objecten beginnen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Ponnoplastic voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ze op te nemen. De medewerkers van dit bedrijf vertellen u namelijk graag meer over de mogelijkheden. Via de contactgegevens op de website neemt u contact met hen op.

https://www.ponnoplastic.nl/