Als u op zoek bent naar een effectieve manier van transport, denk dan eens aan het gebruik van kunststof pallets. Door gebruik te maken van pallets kunt u goederen gemakkelijk opslaan en transporteren. Een pallet kan namelijk heel simpel met een pompwagen of een kleine heftruck worden verplaatst. U kunt kunststof pallets gebruiken voor de opslag van kunststof bakken. Het is daarbij handig dat deze bakken verkrijgbaar zijn in diverse maten en ook in modellen die stapelbaar zijn. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk gebruikmaken van uw opslagruimte of de ruimte in een vrachtwagen of container. Het gebruik van kunststof verpakkingsmateriaal neemt dan ook in snel tempo toe.

Zorg voor duurzaam en efficiënt transport

Als u het belangrijk vindt om voor uw transport gebruik te maken van duurzame materialen, dan zijn kunststof pallets en kratten een goede keuze. Kunststof is misschien niet het eerste dat bij u opkomt als u aan duurzaam denkt. Maar vergeet niet dat kunststof bakken en pallets veel langer meegaan dan bijvoorbeeld houten pallets en kartonnen dozen. Ze kunnen eindeloos worden hergebruikt en dat maakt dat het een investering is waar u zeker ook financieel voordeel van heeft. Daar komt nog bij dat u zowel pallets als bakken van kunststof in verschillende maten en uitvoeringen kunt bestellen, ze kunnen zelfs op maat worden gemaakt.

Wie kan mij kunststof pallets op maat leveren?

Heeft u speciale wensen als het gaat om kunststof pallets? Laat deze dan op maat maken door Alpac in Deventer. Dit bedrijf is actief sinds 2006 in deze branche en beschikt derhalve over ruime ervaring. U kunt uw wensen voor op maat gemaakte kunststof bakken en pallets kenbaar maken en zij gaan graag voor u aan de slag. Bestaande producten kunnen worden aangepast of er kan een geheel nieuw product voor u worden ontworpen. U kunt hiervoor uiteraard vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u inzicht heeft in de kosten. U vindt de contactgegevens van Alpac op hun website.

Comments are closed.