Samen 1
Image default
Meubels

Kokosmat op maat

Kokosmatten zijn misschien wel de meest alomtegenwoordige deurmatten voor zowel thuis als commercieel gebruik. Kokosmatten zijn gemaakt van kokosvezelschillen die effectief vuil en puin van schoenen schrapen. De deurmatten worden geproduceerd in een effen natuurlijke kleur en in verschillende uitvoeringen om bij elke ingang te passen. Coco-vloermatten kunnen ook gepersonaliseerde deurmatten zijn om gasten te verwelkomen of om het merklogo van een bedrijf te versterken. Voor commerciële locaties zijn kokosmatten verkrijgbaar in verschillende diktes voor gebruik op bestaande vloeren en als verzonken kokosmatten wanneer ze in de vloer worden ingelegd. Veel van de kokosmatten worden vervaardigd als een kokosmat op maat met aangepaste breedtes en lengtes om in elke ruimte te passen.

Klassieke kokosmat op maat

Klassieke kokosmatten zijn de typische woondeurmat geworden voor gebruik bij vooringangen, garagedeuren en patio’s. Deze traditionele kokosmat op maat poetst vuil en puin grondig weg voordat ze naar binnen kunnen worden gelopen. Kokosmatten, ook de kokosmat op maat, zijn gemaakt van kokosvezels die aan de binnenkant aan elkaar zijn gebonden en met gevlochten randen zijn vastgemaakt om een ​​agressieve buitenmat te vormen die schoenen schraapt en reinigt terwijl vuil en water erdoorheen kunnen vallen, waardoor de bovenkant van de mat kan blijf effectief reinigen. Dankzij het borstelachtige oppervlaktepatroon van deze kokosmat op maat kunnen ze zich een weg banen in de groeven aan de onderkant van elke schoen. Met een dikte van ongeveer 1,5 cm doorstaan ​​deze kokosmat op maat de tand des tijds en gaan ze langer mee dan de meeste andere deurmatten van woonkwaliteit. De natuurlijke aardetint van kokosvezel past goed bij de meeste ingangen. De klassieke kokosmat op maat is onderhoudsarm – om deze deurmatten schoon te maken, hoeft u ze alleen maar uit te schudden of af te spuiten als dat nodig is. Er is ook een residentiële kokosmat op maat verkrijgbaar.

Materialen

Kokosmatten, zijn beproefde deurmatten die werken als schrobborstels en vakkundig vuil en puin van schoenen verwijderen. De kokosmatten van commerciële kwaliteit zijn gemaakt van kokosvezels die zijn ingebed in een sterke vinylrug voor extra leven. Door dit ontwerp kunnen de vezels recht omhoog steken vanaf de onderkant van de vloermat en daardoor in de groeven van de schoenen terechtkomen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar (beschikbaar in alle diktes). Veel ingangen met veel verkeer, met name winkels en appartementsgebouwen, zijn uitgerust met cacaomatten vanwege hun robuuste constructie en effectieve ontwerp. Om kokosmatten schoon te maken, simpelweg schudden, stofzuigen of afspuiten en aan de lucht laten drogen.

Zakelijke kokos deurmat

Als je op zoek bent naar een zakelijke entreemat, dan loont het om goed uit te zoeken welk type en maat van kokos voor je bedrijf te het beste werkt. Van eenvoudige bedrukte kokosmatten met je bedrijfsnaam tot een complex logo ingelegd in kokosmatten.

Kokosmatten & Kokosmatten

Kokosmatten worden gemaakt van de vezelige lagen van kokosnootschillen. Het is een duurzaam en extreem slijtvast materiaal dat van oudsher wordt gebruikt om kokosmatten te maken, te ontslaan en om stoffering op te vullen. Kokosmatten zijn van een zeer hoge kwaliteit waardoor de deurmatten van kokos jarenlang meegaan.

https://www.deurmatdirect.nl/kokosmatten