Samen 1
Telefonie

Hoe kun je makkelijk besparen op je batterij? Een aantal tips die je kunt gebruiken voor je sim only

Een van de grootste problemen met smartphones vandaag de dag is de levensduur van de batterij. Is de batterij vaak al leeg voordat je thuiskomt, zelfs nadat je hem de hele nacht hebt opgeladen? Volg deze 10 snelle en eenvoudige tips om de batterij te sparen en het aantal keren dat u uw telefoon in een dag moet opladen tot een minimum te beperken. Je kunt natuurlijk besparen met sim only aanbiedingen, maar als je batterij het niet lang volhoud kun je nog niet veel met je smartphone.

Een aantal manieren om je telefoonbatterij te besparen

Zet de helderheid van het scherm zo laag mogelijk. Als u buiten in het zonlicht staat, is het natuurlijk bijna onmogelijk om de helderheid van het scherm te verlagen en toch goed te zien. Maar als u eenmaal binnen bent, vergeet dan niet om de helderheid van het scherm te verlagen. Hoe helderder uw scherm, hoe meer batterijvermogen het gebruikt.

Waarom besparen veel mensen niet op hun batterij?

Gebruik een zwarte achtergrond op een AMOLED-display. Als een pixel wit is, produceert het licht. Daarom produceert het gebruik van een zwarte achtergrond minder licht en bespaart het batterijvermogen. Ik raad Zedge aan voor achtergronden en ringtones en waarschuwingsgeluiden.

  • Schakel Wi-Fi, Bluetooth, schermrotatie en synchronisatie uit wanneer dat mogelijk is. Schuif een vinger naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm waar de meldingsbalk zich bevindt om de snelle instellingen te onthullen. Klik op elk pictogram voor snelle instellingen om deze aan of uit te schakelen.

Gebruik de locatie waar de batterij wordt gespaard of schakel deze volledig uit. Soms is het nodig om de locatie zeer nauwkeurig in te stellen. Bijvoorbeeld wanneer u Kaarten gebruikt voor de routebeschrijving. Meestal werkt de batterijbesparingsoptie echter goed en is een hoge nauwkeurigheid niet nodig. U vindt deze instelling onder locatie.

Hoe kun je gemakkelijk batterij besparen op je mobiele telefoon

Stop de apps met het versturen van meldingen. Uiteraard zijn er enkele meldingen die je nodig hebt, zoals nieuwe berichten, het weer en mogelijk nieuwsupdates. Maar heeft u echt meldingen nodig elke keer als een nieuwe video die u leuk vindt net is geüpload naar YouTube? Het uitschakelen van sommige van uw apps meldingen bespaart niet alleen op uw batterij, maar ook op gegevens en RAM. Het opslaan van RAM zal uw telefoon versnellen. En we weten allemaal hoe belangrijk het is om gegevens op te slaan.

  • Om ongewenste meldingen uit te schakelen, gaat u naar de instellingen en klikt u op meldingen. Zo komt u bij een lijst van de apps op uw telefoon en kunt u op een app klikken om de meldingen in of uit te schakelen.
  • Als uw specifieke telefoonmodel niet over de optie voor meldingen beschikt, gaat u naar de apps. Klik op de app waarvan u de meldingen wilt uitschakelen en scroll dan naar beneden naar meldingen. U ziet dan een optie voor het uitschakelen van meldingen van die app. Herhaal dit voor elke app.
  • Stel het scherm zo in dat het na 2 minuten of minder inactiviteit wordt uitgeschakeld. Ga naar settings > display en klik op sleep om de hoeveelheid tijd in te stellen waarin het scherm zichzelf uitschakelt na inactiviteit. Dit betekent natuurlijk dat u uw wachtwoord vaker moet invoeren, maar het scherm van uw telefoon verbruikt meer batterijstroom dan wat dan ook.
  • Schakel de trilfunctie uit. Persoonlijk ben ik geen fan van de toetsen die trillen als ik typ, dus het uitschakelen van de trilling is een van de eerste dingen die ik doe. U vindt het trillen van de toetsen onder instellingen > taal en invoer > virtueel toetsenbord. Klik daar op je toetsenbord en vervolgens op je voorkeuren. Scroll naar beneden totdat u ziet dat de toetsen trillen.
  • Schakel het lampje voor pulsmeldingen uit. Dit is het lampje dat knippert om u te laten weten dat u een nieuwe melding hebt. In de instellingen vindt u onder het scherm een optie om het lampje voor pulsmeldingen aan te zetten.
  • Doodt apps die op de achtergrond draaien. Apps draaien altijd op de achtergrond; een aantal daarvan is helemaal niet nodig. Er is een van de twee manieren om te zien welke apps er draaien, afhankelijk van het merk en model van uw telefoon.
https://gsm-stuntprijzen.nl