Samen-1

Een houten afdak geeft vrijheid en luxe, het hele jaar rond

Met een houten afdak van Van der Heijden Buitenleven creëert u een extra kamer aan huis. Ondanks dat de ruimte zich buiten bevindt ervaart u het als een verlenging van uw woning en voelt uw huis groter. Hierdoor zult u, ongeacht het seizoen, eerder buiten gaan zitten en genieten van het buitenleven. In de herfst en winter, seizoenen die normaliter minder uitnodigen, zult u door het afdak of uw tuinhuis met overkapping heerlijk buiten zitten en van uw tuin genieten. Een grotere leefruimte is een ware luxe, waar u lange tijd plezier van heeft.

De showroom biedt inspiratie

Bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is voor een houten afdak of tuinhuis met overkapping? In de showroom van Van der Heijden Buitenleven in Heesch bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Diverse modellen worden daar tentoongesteld en geven u voldoende inspiratie om te ontdekken wat u mooi vindt. Op de website zijn tevens verschillende voorbeelden zichtbaar. U zult al snel ontdekken dat de mogelijkheden zeer uiteenlopen en er voor iedere stijl iets passends is. Doordat u nauw bij het ontwerpproces betrokken wordt, ontstaat een overkapping die uniek is en die perfect bij uw huis en tuin past.

Er zijn talloze mogelijkheden

Of u nu van modern, landelijk of klassiek houdt, er is voor iedere stijl een prachtig houten afdak te realiseren. Bovendien zijn er diverse opties die toegevoegd kunnen worden. Denk hierbij aan verschillende soorten verlichting, zoals spotjes, lichtkoepels of een lichtstraat. Daarnaast is het toevoegen of juist weglaten van ramen en deuren een optie. Wilt u een open ruimte die verbinding maakt met uw tuin of juist een verlenging van uw woning is? Door de ruime keuze in houtsoorten maakt u het afdak of uw tuinhuis met overkapping helemaal eigen en sluit deze mooi aan op uw huis en tuin.