Samen 1
Image default
Vakantie

Boot huren

Boot huren

 

De zon schijnt, het is vakantie en het is tijd om even helemaal tot rust te komen. En hoe kan dat beter dan lekker te varen met een motorboot, zeilboot of sloep. Tegenwoordig huurt u al voor een klein prijsje een boot waar u afhankelijk van uw keuze een dag, midweek, week of weekend gebruik van kunt maken. Ook leuk: een korte bootvakantie. En met de boot GPS tracker die huurboten hebben kunt u precies zien welke route u heeft gevaren. Ook leuk: met een jetski rond touren.

 

Natuur

Huur een bootje en ontdek de prachtige natuur in Nederland, bijvoorbeeld in de Biesbosch. Vaar tussen bomen en planten door en neem een duik in het water. In Nationaal Park De Biesbosch zijn bevers te zien, vaart u met een elektrische motor over kabbelende beekjes onder het gefluit van vogels.

Stedentrip

Maak een stedentrip met de boot, bijvoorbeeld in Utrecht, Leiden of Haarlem. Wist u dat er in Leiden voor 30 kilometer aan grachten en singels zijn? Vaar langs de Botanische Tuin, de Sterrenwacht, de Meelfabriek en het Rapenburg. Het dorp Giethoorn is ook een bezoekje waard. Weliswaar geen stad, maar dit dorp wordt gezien als het ‘Venetië van het Noorden’. En met het nabijgelegen nationaal park Weerribben-Wieden maakt u de trip compleet.

 

Terrastocht

Huurt u liever een boot om van terras naar terras te varen? Dat is uiteraard ook een mogelijkheid. Doe gezellig een drankje bij een café en vaar door naar het volgende restaurant of terras voor een hapje en een drankje.

 

Boot in het buitenland

Plant u een bootvakantie in het buitenland? Het is ook mogelijk om boten te huren voor een langere periode. Vaak gaat het dan om een iets grotere boot. Let op: hierbij heeft u een vaarbewijs nodig. Met de boot op vakantie is een unieke beleving en is niet te vergelijken met een strandvakantie.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/boot/