Samen 1
Image default
Vervoer en transport

Stal je boot of sloep in de winterstalling van Just Marine

Winterstalling: stal uw sloep in de stalling van Just Marine!

De zomer is een zalige tijd om rustige wateren te verkennen met uw sloep. In de winter is het echter vaak te koud. Uw sloep ziet enorm af van eventueel stormweer of vrieskou. Vandaar kan u best uw sloep laten stallen gedurende de wintermaanden! In dit artikel zullen wij u uitleggen wat de voordelen zijn van de winterstalling van uw boot bij Just Marine.

Stalling in een geïsoleerde stofvrije hal bij Just Marine

Bij Just Marine kan u uw boot of sloep laten stallen in een stofvrije hal die ook nog eens verwarmd wordt. Zo kan de vrieskou niet tot bij uw sloep raken. U betaalt eenvoudigweg de gebruikte vierkante meters in onze hal. Tenzij het onderwaterschip enorm vervuild is, komen hier geen extra kosten bij. Uiteraard kan u er wel voor kiezen om extra werkzaamheden door ons te laten uitvoeren, mits betaling van een supplement. Hieronder zal ik u hier meer over vertellen. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor het huren van een bok voor de opslag. Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben wij voldoende expertise kunnen opbouwen om uw boot de winter door te helpen. En eventuele werken uit te voeren.

De voordelen van winterstalling

In de winter is het voor velen te koud, of te slecht weer voor een tochtje met de boot. Daarom worden boten en sloepen in de winter vaak afgesloten met een zeil. Het nadeel van zo’n zeil is dat er makkelijk scheurtjes of openingen kunnen in ontstaan. Zo is het mogelijk dat regenwater, of smeltende sneeuw, toch in uw sloep terechtkomt. Ook is het mogelijk dat wanneer het water rond de sloep bevriest, de romp beschadigd wordt. Dankzij winterstalling zijn deze problemen meteen opgelost. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de staat uw sloep. Daarnaast biedt het uit het water halen van uw boot, de ideale gelegenheid voor een jaarlijkse grondige schoonmaak. Voordat de boot de hal in kan, moet hij sowieso goed worden afgewassen. Hierdoor is het ook heel makkelijk om te zien of er geen beschadigingen zijn ontstaan het voorbije jaar. Wanneer dit wel het geval is, kan u de boot snel laten herstellen. Door er op tijd bij te zijn, vermijdt u grotere problemen in de toekomst.

Welke werken kunnen wij voor u uitvoeren?

Eerst en vooral kunnen wij uw boot of sloep out boarden en daarnaast volledig winterklaar maken. Indien u dit wenst, kunnen wij de gehele schoonmaak en reinigingsbeurt voor onze rekening nemen. Zo hoeft u uw kostbare tijd daar niet aan te verspillen. Daarnaast kunnen wij voor u het nodige onderhoud uitvoeren tijdens de wintermaanden en beschadigde onderdelen vervangen. Montage is voor onze ervaren techniekers een koud kunstje. Mocht het nodig zijn, kunnen wij ook uw boot of sloep opnieuw verven en lakken. Ook wanneer u onderdelen wil inkopen, inruilen of verkopen, staan wij voor u klaar! Uw boot of sloep is bij ons in goede handen!

https://www.justmarine.nl/service/winterstalling-boot.html