Bent u van plan om een leasecontract af te sluiten? Maar heeft u dat tot op heden nog niet gedaan omdat u niet gebonden wilt zijn aan een meerjarige overeenkomst? Bij Bochane Lease kunt u als particulier met shortlease een contract van minimaal 1 maand afsluiten. Een uitstekend idee wanneer u maar voor korte periode een auto nodig hebt. Moet uw auto bijvoorbeeld naar de garage voor een beurt? Of heeft u tijdelijk een extra auto nodig voor uw gezin? Laat uw wensen horen en vind de leaseauto die bij uw wensen past. Kiest u voor een Renault Megane Estate of voor een Nissan QASHQAI van Bochane Lease?

Met shortlease particulier gaat u veilig de weg op

Wilt u als particulier een shortlease contract af sluiten? Dan profiteert u van nog meer voordelen. U profiteert van de flexibiliteit van een huurcontract maar voor de scherpe tarieven van een leasecontract. Zo maakt u bij Bochane Lease gebruik van de haal- en brengservice en krijgt u altijd een luxe en jonge auto. Daarnaast beschikt deze specialist over het keurmerk Private Lease. Zo weet u zeker dat u met dit leasecontract van Bochane Lease veilig de weg op gaat met een Renault Megane Estate of een Nissan QASHQAI. Dit keurmerk toont aan dat de specialist eerlijke voorwaarden hanteert, een compleet product biedt en dat u wordt beschermd tegen hoge financiële lasten.

Een aantrekkelijk tarief voor Nissan QASHQAI lease

Voor een Nissan QASHQAI lease schakelt u een specialist als Bochane Lease in. Waarom vraagt u zich af? Bij deze specialist bepaalt u zelf hoelang u de auto wilt leasen. Net zo belangrijk is dat u verzekerd bent van heldere voorwaarden, een zorgeloze mobiliteit en een goede prijsstelling. Bij Bochane Lease rijdt u voor een aantrekkelijk tarief in een Nissan QASHQAI. Geef online uw wensen aan en zie in een ogenblik welke lease met uw wensen overeenkomst. Voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden, vindt u bij deze specialist de geschikte vorm. Profiteer van de voordelen van shortlease particulier.

Comments are closed.