Een goede waterdichte koffer beschermt de apparatuur van professionals in verschillende industrieën. Het is belangrijk dat een waterdichte koffer voldoet aan de eisen. Kofferfabriek Gefken heeft bijvoorbeeld een Sentinel koffer dat IP67 water- en stofdicht is. Als het een lagere standaard heeft, dan kan het zijn dat het niet helemaal waterdicht is of zelfs alleen maar waterafstotend. Als dit voldoende is voor uw toepassing, maakt dat natuurlijk niets uit, maar het is beter om niet voor verrassingen te staan op de momenten dat het er toe doet.

Binnen welke industrieën worden deze koffers gebruikt?

Een waterdichte kunststof koffer kan in verschillende industrieën gebruikt worden. Het biedt vaak uitkomst voor professionals actief in de maritieme, offshore en industriële industrieën. Ook militairen, fotografen en andere professionals in een werkveld die in of nabij het water werken hebben hier baat bij. Kofferfabriek Gefken kan zelfs maatwerk leveren wat betreft het interieur. Zo kunt u er meteen een persoonlijke tint aan toevoegen. Heeft u veel of groot apparatuur dat u wilt vervoeren? Dit bedrijf biedt ook een professionele flightcase op maat, als dit meer bij uw toepassing past.

Flightcases garanderen veilig vervoer

Doorgaans kunnen bedrijven veilig vervoer garanderen door gebruik van flightcases. Dit is natuurlijk wel het geval bij normaal gebruik. Een flightcase is uitermate geschikt voor het vervoer van kostbare apparatuur en is volledig op maat te maken. Tenminste, dit kan bij Kofferfabriek Gefken. Zij maken de flightcase op maat, zodat het perfect aansluit bij uw behoefte. Zo kunt u zonder zorgen kostbare apparatuur vervoeren. Ook voor het interieur van deze koffer kan maatwerk worden geboden in de vorm van EPP, aluminium, schuim of kunststof. Heeft u eigen ideeën of voorkeuren? Ook daar houden ze dan rekening mee. Zij produceren hun koffers in een eigen fabriek. Daarom kunnen ze de garanties bieden die ze bieden. Als er toch schade optreedt, dan kun u weer bij ze aankloppen en helpen ze u uit de brand.

Comments are closed.