Samen 1
Woning en Tuin

Een stuk stronk laten stobbenfrezen door de specialist

Er zijn tal van redenen waarom mensen een stuk stronk (stobbe) laten stobbenfrezen. Als u een boom tot op de stronk heeft laten verwijderen blijft er altijd een stuk stronk over. Bij het kappen van een boom kan de boomverzorger vaak niet de hele stronk verwijderen, maar blijft er een gedeelte boven de grond staan. Heeft u plannen met een stuk grond waar één of meerdere stronken in de weg staan? Vraag dan Groenprojecten Madestein om de stronk te stobbenfrezen. Zij kunnen met gemak uw gazon of tuin klaar voor gebruik maken.

Hoe werkt stobbenfrezen?

Als u door een specialist bomen laat kappen in uw tuin in Den Haag, blijft er vaak een stronk over. Eerst wordt de stronk zo dicht mogelijk bij de grond afgezaagd met een speciale en vlijmscherpe kettingzaag. Vervolgens wordt de frees erbij gehaald. De grootte van de freesmachine hangt af van de grootte van de stronk. Groenprojecten Madestein staat erom bekend sterk te zijn op de kleine ruimtes. Waar de stronk ook staat, zij kunnen hem voor u stobbenfrezen. Vervolgens versnippert de freesmachine de stronk tot wel 50 centimeter onder het maaiveld. Na het stobbenfrezen bent u ervan verzekerd dat de boom niet alleen weg is maar ook uit het zicht, u kunt dan direct aan de slag met uw gazon of terras.

Deze specialist uit de buurt van Den Haag schakelt u ook in voor bomen kappen

Naast stobbenfrezen zijn de groenspecialisten van Groenprojecten Madestein ook uiterst bekwaam in het kappen van bomen in Den Haag. Bomen knippen is tegenwoordig een nieuwe techniek en onderdeel van het bomen kappen in Den Haag. Vooral in steden waar de ruimte beperkt is, is dit de ideale manier om voor vernieuwing en verandering in de groene omgeving te zorgen. Eerst worden de takken geknipt en vervolgens wordt de rest van de boom gekapt. Het afvalproduct wordt omgezet in onder andere groene stroom. Voor bomen kappen in of nabij Den Haag bent u dus aan het goede adres bij Groenprojecten Madestein.