Samen 1
Image default
Woning en Tuin

Meer privacy met een inbetween gordijn

Veel mensen kopen gordijnen omdat het zorgt voor meer privacy. Zo kan jij je gordijn open laten als je dit niet uitmaakt en kan jij ze dicht doen als je meer privacy wilt. Het probleem is dan vaak dat je geen zonlicht meer naar binnen krijgt omdat de gordijnen gesloten zijn. Voor mensen die dit erg vinden is er een oplossing, zo kan je een inbetween gordijn kopen. Een inbetween gordijn zorgt ervoor dat je zowel privacy als zonlicht in je kamer kan krijgen. Dit is dus ideaal voor mensen die meer zonlicht in de kamer willen hebben. Daarnaast kan je deze gordijnen in veel verschillende kleuren en stoffen krijgen zodat je ze kan laten aansluiten met de inrichting. Ook kan je de inbetween gordijnen combineren met andere vormen van raamdecoratie, zoals een overgordijn of een rolgordijn. Deze gordijnen zien er transparant en dun uit, echter kunnen mensen hier niet gemakkelijk doorheen kijken.

 

Controle over de lichtinval in je huis met een duo rolgordijnen!

Lichtinval in je huis is vaak van groot belang omdat je op deze manier geen lampen hoeft te gebruiken. Als je de gordijnen open laat kan het zijn dat je teveel licht in je woning krijgt en kan dit soms vervelend zijn. Zo kunnen duo rolgordijnen je goed hiermee helpen. Dit komt doordat duo rolgordijnen een donkere stof hebben en een lichte stof. Hiermee kan je goed controle nemen over het lichtinval in je huis. Het donkere zorgt voor minder licht en de lichte stof zorgt juist voor meer. Zo kan je altijd zelf bepalen hoeveel licht in je kamer komt en wanneer. Duo rolgordijnen moet je op maat bestellen zodat je zeker weet dat ze ook goed passen op je ramen. Daarnaast kan je een mooie kleur uitkiezen die ervoor zorgt dat het past bij je inrichting. De bediening is ook eenvoudig en meestal kan je met een koordje het rolgordijn verticaal laten zakken of juist omhoog halen. Mocht je een automatische bediening willen kan je dit altijd navragen, dit kan wel extra kosten met zich meebrengen.

 

Verschillende raambekleding

Als je gaat kijken naar raambekleding heb je altijd veel keuze en moet je goed kijken naar wat jij wilt hebben. Zo kan je kiezen voor overgordijnen met een mooie kleur, dit zorgt ook voor meer isolatie. Daarnaast kan je kiezen voor jaloezieën, hier maak je gebruik van lamellen en kan je eenvoudig lichtinval controleren. Bij gordijnen is het wel van belang dat je goed kijkt naar de stof, zo kan een te dikke stof vervelend zijn en kan het heel warm worden in je huis. Dit komt doordat een dikkere stof vaak warmte beter kan vasthouden en dit kan dan heel warm worden in de zomermaanden.