Samen 1
Woning en Tuin

Ontdek wat deze tuinarchitect voor u kan betekenen

Om de aanleg van uw nieuwe tuin goed voor te bereiden, is een deskundige en ervaren tuinarchitect van groot belang. Hierbij zou het ook fijn zijn dat er maatwerk geleverd wordt; oftewel dat er rekening wordt gehouden met de tuin die u voor ogen heeft. Dit is waar u bij Stoop Tuinen op kunt vertrouwen. Hier staat de ervaren tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar met zijn expertise klaar om van elke tuin iets bijzonders te maken. Niet alleen luistert hij aandachtig naar uw wensen, maar past hij ook zijn eigen creativiteit toe in het ontwerp van uw tuin. De mix van deze creativiteit en uw eigen voorkeuren zorgt ervoor dat uiteindelijk uw perfecte tuin het resultaat is. Lees verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is wanneer u met Stoop Tuinen in zee gaat.

Een combinatie van creativiteit en veelzijdigheid

Een tuin is meer dan alleen groen; een veelzijdige en sfeervolle tuin bevat ook constructies zoals veranda’s, schuttingen, paden en natuurlijke elementen zoals vijvers. Ook de omheining is een onderdeel dat een tuin voor een groot deel karakteriseert. Het geheel creëert een bepaalde sfeer die u iedere keer weer wilt voelen. De tuinarchitect van Stoop Tuinen overlegt samen met u hoe dit complete geheel gerealiseerd kan worden. Zijn specialisme ligt in een moderne stijl in combinatie met een strakke opzet. Niet alleen de uitstraling, maar ook de leefbaarheid van de tuin speelt volgens hem een belangrijke rol. Weelderige beplanting in combinatie met een strakke vlakverdeling en een ruime leefruimte, zo ziet Schouwenaar de ideale tuin voor zich. Op de website van Stoop Tuinen leest u hier meer over.

Begeleiding gedurende het complete traject

De tuinarchitect van deze hovenier houdt zich natuurlijk niet alleen vast aan zijn eigen ideeën. Zijn streven is om uw wensen en zijn visies en adviezen te combineren, net zolang tot de perfecte tuin voor u gerealiseerd is. Hierbij wordt gebruikgemaakt van gedetailleerde 3D-ontwerpen. Voor projecten in de regio’s Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, maar ook daarbuiten kunt u bij Stoop Tuinen terecht. U profiteert hierbij van een professionele begeleiding van A tot Z, zodat u met zekerheid kunt genieten van uw nieuwe tuin.

https://www.stooptuinen.nl/