Samen 1
Image default
Woning en Tuin

Shop je Scandinavische items bij DEENS.nl

Op deens.nl vind je de meest unieke spullen voor in huis van merken als The Gift Label, Nordal, Studio AT en HKliving. Het assortiment is eindeloos groot en afwisselend. Zoek je iets voor de tuin of het balkon – bijvoorbeeld een hangmat, loungebank of parasol – ook dan is deens.nl hét adres!

Deens is een toegankelijke, trendy online shop waar je zowel meubels als accessoires kunt kopen. De prijsrange gaat van zeer betaalbaar tot kostbaar. We nemen als voorbeeld bankstellen.

De HKliving Retro bank: 4-zits, fluweel corduroy goud behoort qua prijs tot de middenklasse: 1795 euro op het moment dat wij dit artikel schrijven. De zithoogte is 46 cm. Dit zijn de overige afmetingen: 245 bij 94 bij 83 cm. We kunnen dit bankstel met recht omschrijven als hét perfecte meubelstuk voor lange, ontspannen, knusse avonden thuis. De bank zit super lekker dankzij de stevige ‘no sag’ vering en de vulling van schuimvlokken met veren. Het frame ziet er stijlvol uit, het is gemaakt van hardboard hout.

Een ‘goedkope’ bank, maar dan alleen wat betreft het prijskaartje is de House Doctor loungebank met de naam CUUN. De actuele prijs is 799 euro. Dit exemplaar is gemaakt van zwart rattan en ijzer. De bank is 140 cm lang, 65,5 cm breed en 70 cm hoog. CUUN kan binnen twee weken bij je thuis afgeleverd worden.

De Fatboy Sumo hoekbank kost 4849 euro, maar check voor de zekerheid www.deens.nl, want prijzen kunnen veranderen natuurlijk. Deze kwaliteitsbank is zacht, sterk, stoer en stijlvol. Fatboy Sumo wordt in afzonderlijke onderdelen, in meerdere dozen, geleverd. Er zit een duidelijke handleiding bij; in elkaar zetten is echt helemaal niet moeilijk.

Andere voorbeelden van meubelstukken die Deens verkoopt zijn diner tafels met bijpassende stoelen, wandkasten, ladekasten, kamerschermen en kledingrekken. Wij zijn erg gecharmeerd van Valde, een stijlvol Bloomingville kledingrek in zwart. Valde is 183 cm hoog, 90 cm lang en 40 cm breed. Het rek is gemaakt van ijzer. De kledingroede biedt ruimte voor veel hangkleding. Ernaast zitten 5 planken voor opgevouwen kleding, onderkleding en schoenen.

https://www.deens.nl/nl/