Samen 1
Image default
Woning en Tuin

Verhuisdozen voor jouw verhuizing

De juiste verhuisdozen vinden lijkt makkelijker dan het is. Wanneer je kiest voor een goedkope verhuisdoos van de bouwmarkt, zul je snel merken dat deze van mindere kwaliteit zijn. Handvatten scheuren snel uit en scheurt de bodem er bij de minste belading al uit. Het veilig verhuizen van je spullen die je alleen met de sterkste dozen van Verhuisdozen.store. Deze dozen hebben een draagkracht van wel 50 kilo en zijn makkelijk stapelbaar. We hebben een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje gezet: 

Verhuisdozen met autolock bodem 

Veel verhuisdozen hebben een bodem die gevouwen dient te worden. Het vouwen van de bodem kost veel tijd en is vaak niet stevig. Omdat er losse delen karton over elkaar kunnen schuiven is de kans groot dat de bodem doorzakt. Kies voor een verhuisdoos met automatische bodem, deze vouw je binnen 1 seconden in elkaar en is extra stevig.

Duurzaam materiaal

Wanneer je verhuisdozen koop in een bouwmarkt of andere goedkope aanbieder is het materiaal vaak niet gerecycled. De professionele verhuisdozen van Verhuisdozen.store zijn gemaakt van extra sterk dubbelgolf en gerecycled karton. Deze verhuisdozen zijn gemaakt van de beste kwaliteit en zijn extreem makkelijk in gebruik.

Verhuispakketten

Het samenstellen van de juiste verhuisdozen voor jouw verhuizing kan lastig zijn. Hoeveel dozen heb je nodig en welke soort is geschikt voor jouw klus? Om het je gemakkelijk te maken hebben wij voor jou de juiste pakketten al samengesteld, deze vind je hier.

Met de professionele verhuisdozen van Verhuisdozen.store hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw spullen. Deze zullen veilig overkomen waneer je kiest voor deze professionele verhuisdozen.

 

https://verhuisdozen.store/