Samen 1
Image default
Zakelijk

Begin de dag met een kopje koffie

Je bent aan het werk. Je moest vroeg beginnen vanochtend, dus je bent nog best moe. Hoe heerlijk is het om dan een lekker kopje koffie te kunnen drinken? Koffie zorgt er niet alleen voor dat je wakker wordt, er komt veel meer bij kijken. Wanneer jouw medewerkers toegang hebben tot een lekker kopje koffie, zullen zij meer cafeïne binnenkrijgen, waardoor ze productiever kunnen werken. Daarnaast brengt een kopje koffie een bepaald gevoel van gezelligheid en comfort met zich mee. En niets is beter dan tevreden medewerkers, toch? Het kan dus veel positieve effecten teweegbrengen wanneer je een koffieautomaat in jouw werkruimte plaatst.

De Cafitesse Excellence lijn

Een lijn koffieautomaten die erg geschikt is voor werkomgevingen is de Cafitesse Excellence lijn van Douwe Egberts. Deze lijn koffieautomaten bestaat uit verschillende koffieautomaten met een optimaal gebruiksgemak. De automaten zijn eenvoudig te gebruiken, waardoor iedereen zijn kopje koffie naar keuze gemakkelijk kan zetten. Een van de koffieapparaten uit deze lijn is de Cafitesse Excellence Compact Touch. Dit koffieapparaat is niet al te groot, maar kan toch veel verschillende soorten koffie zetten. Hierdoor is het een ideaal apparaat voor in jouw werkruimte. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde smaak. Het apparaat is van Douwe Egberts, waardoor jij en jouw medewerkers gegarandeerd kunnen genieten van kwaliteit koffie. Ongeacht voor welke koffie jij wil gaan, kun je eenvoudig de hoeveelheid en sterkte van de koffie aanpassen. Zo weet je zeker dat iedereen zijn of haar perfecte koffie kan maken.

 

De Cafitesse Excellence Compact Touch is in vier verschillende varianten te verkrijgen, namelijk een basis, variety, flexible en commercial uitvoering. Je kunt er tot wel dertien verschillende soorten dranken mee klaarmaken. Denk aan normale koffie, maar ook een cappuccino, latte macchiato, wiener melange, of zelfs een decafe optie.

 

Een ander koffieapparaat uit deze lijn is de Cafitesse Excellence Compact Black. Dit is een eenvoudig koffieapparaat dat weinig onderhoud vereist. Per kop koffie die je zet, kun je de sterkte en de hoeveelheid aanpassen. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Cafitesse Excellence Compact Black er voor de mensen die van zwarte koffie houden. Je kunt er koffie mee zetten, een grote kop koffie, een kan koffie of heet water. Dit apparaat kan wel tot 140 kopjes per uur zetten!