Samen-1

Direct solliciteren op vacature mechanical engineer

Zoek je een vacature voor een mechanical engineer? Dan kun je direct solliciteren bij WR. Zij hebben een enorm breed aanbod aan engineer vacatures. Wil je graag bij een kleine lokale onderneming aan de slag? Of wil je liever ervaring op doen bij een multinational? Weet je ook al in welke industrie je aan de slag wilt? Kijk rustig rond in hun aanbod en je vindt er vast wel een vacature voor mechanical engineer die je zint. Kennen productietekeningen en andere technische tekeningen geen geheimen voor jou? Solliciteer dan meteen!

Hoe solliciteer ik direct op de vacature mechanical engineer?

Bij WR kun je snel solliciteren op de vacature voor mechanical engineer. Je uploadt je cv, vult je naam en contactgegevens in en klikt op verzenden. Dat is alles. Nadat de sollicitatie is ontvangen en deze met de opdrachtgever is afgestemd, heeft WR twee opties. Je hebt een match met het bedrijf of geen match. In het eerste geval ga je dan op sollicitatiegesprek en in het tweede geval gaan ze op zoek naar een vacature mechanical engineer die wel bij jouw profiel past. Dat is voor jou natuurlijk ideaal omdat je hulp krijgt bij het sollicitatieproces als het net even wat minder gaat.

Waar kan ik aan de slag als mechanical engineer?

Mechanical engineers werken vaak in de meest uiteenlopende branches. Van automotive en aerospace tot aan offshore of high tech. Het wordt dan ook met reden als een van de meest brede vormen van engineering gezien. Dit wil zeggen dat de werkzaamheden zelf ook zeer divers zijn. Je hebt minimaal een HTS-diploma in mechanical engineering of werktuigbouwkunde nodig om als mechanical engineer te gaan werken. Enkele voorbeelden van bedrijven die vaak mechanical engineers zoeken zijn:

  • Bosch
  • ASML
  • ENGIE Services
  • Siemens

Je kunt dus altijd wel aan de slag bij een interessant bedrijf dat bij jouw profiel past.