Samen 1
Image default
Auto's en Motoren

De Kunst van High-End Auto Detailing bij Ride & Shine

Het verschil tussen een mooie auto en een adembenemende auto zit vaak in de details. Bij Ride & Shine begrijpen we dit als geen ander. Met een onberispelijk oog voor detail en een onstilbare passie voor auto’s zetten wij de nieuwe norm voor high-end auto detailing. Maar wat houdt dit precies in? En waarom zou u uw kostbare vierwieler aan onze vakbekwame handen toevertrouwen?

Wat is High-End Auto Detailing?

Bij reguliere autowasstraten wordt de focus gelegd op het snel schoonmaken van uw auto. Detailing gaat echter verder dan dat; het is een kunstvorm die toegewijd is aan het herstellen, beschermen en verbeteren van elk facet van uw auto. We richten ons op de lak, het interieur, de velgen en zelfs op de meest onbereikbare plaatsen die vaak over het hoofd worden gezien.

Waarom Ride & Shine?

Onze experts werken met de nieuwste technologieën zoals paint protection film (PPF), Modesta glasscoaten en hoogwaardige polijsttechnieken. Daarbij hanteren we een gepersonaliseerde aanpak, want geen enkele auto is hetzelfde. We houden uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen dat uw auto in een geconditioneerde en veilige omgeving tot in de perfectie wordt behandeld.

Onze Services

  • Luxueuze handwas: Met pH-neutrale shampoo en kwaliteitsproducten.
  • Prestige detail: Een complete make-over van uw auto waarin elk aspect wordt aangepakt.
  • Nieuwe auto detail: Een uitgebreide eerste behandeling voor uw gloednieuwe aankoop.
  • Dagbehandeling: Om de glans en bescherming van uw auto snel op te frissen.
  • Interieur detail: Een diepgaande behandeling van het interieur, van stof tot leder.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om specifieke lakprotectiefolie, zoals Suntek of STEK PPF, aan te brengen, waarmee de lak van uw auto jarenlang beschermd blijft tegen krassen en andere beschadigingen.

Tot Slot

Ride & Shine is niet zomaar een detailingbedrijf; het is een bestemming voor autoliefhebbers die alleen genoegen nemen met het beste. Wij nodigen u uit voor een kopje kwaliteitskoffie in onze werkplaats om de exclusieve mogelijkheden voor uw auto te bespreken. Omdat bij Ride & Shine, de kunst van het detail centraal staat.

https://www.rideandshinedetailing.nl/