Samen 1
Image default
Bedrijven

Beurs stand huren of kopen: wat kies jij?

Voor bedrijven die op beurzen te vinden zijn, is het een groot pluspunt om te beschikken over een beurs stand van een hoge kwaliteit. Je kunt een beurs stand hurenof kopen. Waar je voor kiest, zal afhangen van een aantal factoren. Zo zal het voor een bedrijf dat eenmalig of sporadisch op beurzen te vinden is logischer zijn om een beurs stand te huren, terwijl het voor bedrijven die vaak op beurzen te vinden zijn slimmer is om een beurs stand te kopen. Twijfel jij voor jouw bedrijf wat de beste optie is? In deze blog vertellen we je de voordelen van zowel een beurs stand huren als kopen. 

 

De pluspunten van een beurs stand kopen 

Een beurs stand kopenis de meest definitieve manier om een stand te verkrijgen. Dit is de beste optie als je van plan bent om vaker dan 3 tot 4 de stand te gaan gebruiken. Een gekochte beurs stand stelt je in staat om in eigen beheer op en af te bouwen. Logischerwijs zul je wel dienen te beschikken over een eigen opslagruimte. Een beurs stand kopen is een eenmalige investering. Je bent dus maar één keer geld kwijt. De beurs stand wordt inclusief verlichting geleverd. Je bepaalt zelf welke type beurs stand je koopt. Bij veel standbouwers zit een full service pakket niet inbegrepen als je koopt in plaats van huurt. 

 

De pluspunten van een beurs stand huren 

Daarnaast heb je de optie om een beurs stand te huren. Voor een vast bedrag huur je hierbij een beurs stand. Dit is ideaal voor eenmalig of sporadisch gebruik. Je hoeft geen grote investering te doen en je weet wat je kunt verwachten qua kosten. Bovendien is een beurs stand huren de beste manier om compleet ontzorgd te zijn. De huur gaat namelijk gepaard met een full service pakket. Dat betekent niet alleen onderhoud, maar ook het voorbereiden van de beurs kun je aan anderen overlaten. Bovendien kun je bij het huren van een beurs stand per beurs voor een ander beurs kiezen. Zo ben je meer flexibel.