Samen 1
Business / Business Services

Ohbelle, fotograaf in Veenendaal ook voor een newborn fotosessie

Ons kleine prachtige kindje was nog maar net geboren en ik maakte direct een definitieve afspraak met een fantastische fotograaf in Veenendaal. Ik wist nog tijdens mijn zwangerschap al direct dat ik Corine van Ohbelle moest inschakelen. Ik had al zulk mooi werk van haar gezien. Mijn vriendin maakte me echt jaloers met haar prachtige foto’s van haar baby toen ik nog hoogzwanger was.

OhBelle Veenendaal als je iets bijzonders wilt

Ik was direct helemaal weg van de stijl van deze fotograaf uit Veenendaal. Zo bijzonder mooi. Prachtige foto’s die een mooie herinnering zijn aan die eerste dagen van een veel te korte babytijd. De fotoshoot vond plaats bij mij ons thuis. Ze nam ook echt de tijd om de foto’s te maken. En tussendoor kon ik onze dochter op een natuurlijke manier voeden en knuffelen. Ik was zo blij dat ik ruim op tijd was om een afspraak voor deze shoot te maken.

Tijd en leeftijd

Mijn mening is dat de beste tijd en leeftijd om een newborn photoshoot in te plannen tussen de 5 en 15 dagen is. Want tot die leeftijd hebben pasgeborenen nog steeds dat magische baarmoeder-achtige gedrag dat het mogelijk maakt om hun nieuwe miraculeuze pasgeboren look ongestoord vast te leggen. Met slechts een paar dagen tijd is er maar één kans om dat moment vast te leggen voordat ook die weer razendsnel aan je voorbij gaat.

Beste tijdstip van de dag

Het beste tijdstip van de dag is precies dan wanneer je kindje over het algemeen slaapt. Hoe dieper de slaap, hoe beter het is. Onze dochter was zo diep in slaap dat Corine in staat was om onze dochter te laten ‘poseren’ zonder dat ze in haar slaap gestoord werd. Voor ons was dat halverwege de ochtend. Lekker gevoed, hadden we haar lekker warm in een deken gewikkeld met alleen een luier aan. Met haar volle buikje was ze de meest gelukkige en vooral slaperige baby die je je maar kan wensen.

Hoe lang duurt een fotosessie?

Onze fotosessie duurde ongeveer anderhalf uur. Heerlijk genieten van onze dochter en tussendoor lekker knuffelen voor de foto. Corine kan ik echt aanbevelen, maak gerust een kennismakingsafspraak, ongeacht waar je woont, ze komt naar je toe. Ik weet zeker dat je na dit gesprek mijn mening deelt.