Samen 1
Business / Business Services

Vacatures letselschadebehandelaar

Rochewood heeft vacatures voor letselschadebehandelaars

Vaak heeft een ongeluk niet alleen materiële schade tot gevolg, maar ook immateriële schade, zoals bijvoorbeeld botbreuken, whiplash, psychische klachten en hersenschudding. Deze immateriële schade kan zwaarwegende gevolgen hebben voor het slachtoffer. Een letselschadebehandelaar is expert als het gaat om het afhandelen hiervan. Dit vraagt om brede juridische kennis, maar ook om inlevingsvermogen, communicatieve eigenschappen en onderhandelingsvaardigheden.
Rochewood heeft vacatures voor letselschadebehandelaars die het een uitdaging vinden om op een prettige en correcte manier complexe letselschadegevallen af te handelen. Wij zoeken letselschadebehandelaars die het beste uit zichzelf willen halen en de ambitie hebben om waardevol te zijn voor de organisatie waarin ze werken.

Vacatures voor letselschadebehandelaars die het gezicht van Rochewood zijn

Bij Rochewood onderscheiden we ons als dienstverlener aan banken en verzekeringsbedrijven, door persoonlijke aandacht en ons streven naar langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers én met onze medewerkers. We beseffen dat jij, als letselschadebehandelaar, ons gezicht bent bij de opdrachtgever en daarom helpen we je waar dat kan. Zo organiseren we periodiek bijeenkomsten waar je collega’s van Rochewood ontmoet om ervaringen uit te wisselen, te leren van elkaar en om gewoon gezellig een hapje te eten en een drankje te drinken. We ondersteunen je bij het volgen van opleidingen die belangrijk zijn voor je huidige of toekomstige functie en we zorgen regelmatig voor evaluaties waarbij ook de opdrachtgever aanwezig is, omdat we weten hoe waardevol deze feedback voor je kan zijn. Zo helpen we je om jouw ambities te verwezenlijken. Reageer dus op een van onze vacatures voor letselschadebehandelaars.

Vacatures voor letselschadebehandelaars die het beste uit zichzelf halen

Heb je ervaring als letselschadebehandelaar, vind je het werk leuk en wil je het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou. Wil jij een volgende stap maken en via Rochewood werken als letselschadebehandelaar , bij een van onze opdrachtgevers? Op onze website kun je lezen hoe je met ons in contact kunt komen. Daar vind je ook diverse vacatures voor letselschadebehandelaars waarop je kunt reageren.

https://www.rochewood.nl/vacatures/letselschadebehandelaar/