Samen 1
Business / Business Services

VT2000 – Professionele VvE beheerder Rotterdam

 

Professioneel VvE beheer in Rotterdam – VT2000 is een professionele VvE beheerder. VT2000 is ruim 20 jaar geleden opgericht in 1997.In die jaren heeft VT2000 een goede naam opgebouwd als een uitstekende VvE beheerder. VT2000 kan worden gekenmerkt als betrouwbare VvE beheerder die altijd bereikbaar is voor de klant. Er is in 2013 het SKW certificaat ontvangen. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen.

Ook kunt u samenwerken met een dochteronderneming van VT2000: de Amsterdamse VvE beheerder. Deze organisatie is onder andere actief in Zaandam. 

Inkoopvoordelen

De diensten die worden aangeboden door VT2000 zijn het administratief beheer, het financieel beheer en het technisch/bouwkundig beheer. VT2000 heeft concurrerende tarieven en door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de Vereniging van Eigenaren. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Hiermee hebben de eigenaren op ieder moment inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren. De overdracht van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd. Er zijn korte communicatielijnen en een persoonlijk aanspreekpunt.

Contact

Graag helpen onze ervaren en vakkundige collega’s u verder met het VvE beheer in de regio Rotterdam. Voor vragen of het opvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Om u goed te kunnen helpen maken we bij voorkeur een afspraak om te zien aan welke diensten u behoefte heeft. Zo betaalt u nooit teveel. Verder kunnen wij u ontzorgen en helpen met onze gratis stappenplan en overstapservice. Ook hierover kunt u meer lezen op de website en helpen onze collega’s u graag verder. Voor VvE beheer in Rotterdam bent u aan het juiste adres!