Samen 1
Image default
Gezondheid

Ook een shakti mat aanschaffen?

Een Shakti Mat is een drukpuntmat die is ontworpen om te helpen bij het verlichten van spanning, stress en pijn. Het is gemaakt van duizenden kleine nylon naalden die druk uitoefenen op de huid om de acupressuur-techniek te versterken. De mat wordt gebruikt voor ontspanning, pijnverlichting en algehele welzijn. Door gebruik van deze mat zal de slaapkwaliteit ook stukken beter worden.  

Deze mat is te verkrijgen via de webshop van Brellavio.nl. Een set, mat en kussen, zijn er hier in diverse kleuren te bestellen. Tevens is het mogelijk om er een passende tas bij te bestellen waar de mat in opgeborgen kan worden. Hierdoor is deze ook makkelijker mee te nemen.  

Gebruik van de spijkermat 

Wanneer je voor de eerste keer op een Shakti Mat gaat liggen, moet je dit langzaam opbouwen. Je begint met ongeveer 15 tot 30 minuten per dag. Jouw lichaam geeft zelf wel aan wanneer je eraf moet. Bouw het langzaam op, om zo geen klachten aan je lichaam te krijgen. Hoe vaak je deze mat in de week gaat gebruiken, dat is voor iedereen anders.  

Heerlijk genieten in jouw eigen omgeving. Het lijkt net alsof de masseur bij jou thuis is. Neem plaats op de mat en ontspan zo jouw lichaam. Je zult merken dat jouw lijf tot rust komt. Ook zul je ervaren dat stress hierbij aangepakt wordt. Doordat jouw lichaam helemaal kan ontspannen, neemt dat ook de spanningen in jouw hoofd af. Ervaar zelf de ontspannende werking van een Shakti Mat en bestel deze vandaag nog via Brellavio.nl. 

https://brellavio.nl/collections/brellavio-spijkermat-kopen