Samen 1
Image default
Gezondheid

TENA Men proefpakket

Proefpakket voor TENA Men

Mogelijk hebt u al enkele producten uitgeprobeerd in uw zoektocht naar de juiste hulpmiddelen bij incontinentieklachten. TENA is hierin marktleider op gebied van incontinentiematerialen en zeker de moeite waard om uit te proberen. Zeker als u nog niet bekend bent met de vele voordelen die deze producten u kunnen bieden, doet u er verstandig aan om een proefpakket te bestellen. Er is zelfs een hele eigen lijn ontwikkeld voor mannen die ongewenst urineverlies ervaren. Met TENA Men zit u zeker goed en weet u zich beschermt op momenten dat incontinentie opspeelt. Of u nu enkel druppels aan urine verliest of gedurende de dag meerdere scheuten, de producten binnen deze lijn geven zekerheid tegen doorlekken.

 

Proefpakket bestellen

U kunt online heel eenvoudig een TENA Men proefpakket bestellen en zo ervaren hoe effectief deze werken bij ongewenst urineverlies. Uiteraard is het niet iets waar u graag over vertelt en mogelijk is niemand in uw omgeving daadwerkelijk op de hoogte van deze aandoening. Juist dan is het prettig te weten dat uw geheim veilig is met TENA-producten. Alle producten zijn discreet vervaardigd, waardoor niet zichtbaar is dat u specifiek ondergoed draagt om incontinentie mee op te vangen. Of u nu veel urine verliest of slechts weinig, er is zeker een juist product voor u beschikbaar binnen deze collectie voor mannen bij TENA. U kunt deze heel eenvoudig uit proberen en zelf ervaren wat het voor u kan betekenen. Dit draagt uiteindelijk bij aan herwonnen zelfvertrouwen en u kunt weer genieten van uw leven zoals voorheen.

 

Vormen van incontinentie

Net als bij vrouwen hebben mannen ook te maken met verschillende vormen van incontinentie. Zo kunt u spanningsincontinentie ervaren, waarbij u de urine niet meer volledig kunt ophouden bij inspanning. Dit kan reeds bij lichte inspanning het geval zijn, waarbij u druppels verliest tijdens niezen of lachen, maar ook bij zwaardere inspanning als tillen of rennen kan het zich voordoen. Bij aandrang incontinentie voelt u een voortdurende aandrang om naar het toilet te gaan, zelfs als hier niet daadwerkelijk direct een aanleiding toe is. Het kan voorkomen dat u het toilet net niet haalt, omdat uw hersenen reeds het signaal krijgen om de blaas te legen. Bij verschillende vormen van incontinentie hebt u hulpmiddelen nodig om het ongewenste urineverlies mee op te vangen. Dit kan met de producten van TENA Men zonder moeite of twijfel.

 

Mate van incontinentie bepalen

U bemerkt zelf wel hoeveel urine u telkens verliest en aan de hand van enkele vragen is eenvoudig vast te stellen welk level aan incontinentiemateriaal u nodig hebt. De producten binnen TENA Men zijn heel eenvoudig op levels gesorteerd, waardoor u precies weet welk product het beste past bij uw situatie. Als u weinig urine verliest per keer, dan kunt u kiezen voor producten met levels 0 of 1. Wanneer er sprake is van meer urineverlies, dan zijn de producten met levels 2 tot en met 4 meer geschikt. Door een proefpakket aan te vragen, ervaart u zelf direct welk product u nodig hebt en welke het meest profijt geeft. Zodra u het juiste product hebt gevonden, zult u ervaren hoeveel rust en zekerheid het geeft om te weten dat u volledig beschermd bent tegen doorlekken. Al het materiaal is gemaakt met een uitstekend absorberend vermogen, waardoor de urine eenvoudig wordt opgevangen en ingesloten in het materiaal. 

 

Geen kans op doorlekken

Met het proefpakket aan TENA Men producten kunt u eenvoudig vaststellen hoeveel profijt u zult ervaren. De producten zijn voorzien van anti-lekranden en comfortabel in gebruik, met een uitstekende pasvorm voor nog meer bescherming en comfort. U kunt zorgeloos weer sporten of genieten van uw sociale leven alsof u geen last hebt van incontinentie.