Samen 1
Image default
Gezondheid

Wat is een Pre-Workout – Alles wat je moet weten

Veel sporters gebruiken een Pre workout supplement. Maar wat is nou eigenlijk een Pre workout? En wat zijn de effecten hiervan? In deze blog zoomen we verder in op de bovenstaande vragen. We nemen als voorbeeld een van de bekendste pre workout supplementen van Nederland; De Sterrenstof pre workout.

De voordelen van een pre workout

Onder pre workout wordt verstaan we een supplement die je lichaam voorziet van energie, focus en een hogere intensiteit van je lichaam tijdens het trainen. In de basis zijn veel ingrediënten van een pre workout vergelijkbaar, maar maken de verschillen in de substanties en de zuiverheid van het product uniek.  Over het algemeen worden de volgende effecten ervaren tijdens het gebruik van bijvoorbeeld de sterrenstof pre workout: tot wel 40% meer energie, toename uithoudingsvermogen, betere focus, verbeterde transport van voedingsstoffen, toename van de vetverbranding en een geleidelijke verhoging van de lichaamstempratuur.

Deze lichamelijke aanpassingen zorgen er tezamen voor dat de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen doeltreffend plaatsvindt. Ook de afvoer van afvalstoffen zal worden verbeterd. Verzuring van de spieren wordt hierdoor tegengegaan. En dit is natuurlijk ideaal als je aan het sporten bent.

Een unieke formule

Veel pre workout supplementen worden aangeboden in smaken die op z’n zachts gezegd niet prettig smaken. Sterrenstof heeft dit heel anders aangepakt. Zij streven ernaar om de beste smaak en werking op de markt te brengen. En dat is ze goed gelukt. Inmiddels zijn er duizenden tevreden sporters die gebruik maken van de Sterrenstof pre workout. Er zijn veel positieve reviews te vinden over het pre workout supplement. Ook over de werking zijn de sporters zeer tevreden.

Voor verschillende sporten

Het grote voordeel aan de sterrenstof pre workout is dat die voor verschillende sporten kan worden gebruikt. Zo is er bekend dat het ook wordt gebruikt door wielrenners, hardlopers en mountainbikers. De grootste groep die de Sterrenstof pre workout gebruikt is zijn natuurlijk de krachtsporters.