Samen 1
Image default
Toerisme

Ideeën voor een kinderfeestje

Je kind is bijna jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Alleen is het probleem dat je niet weet wat je moet organiseren voor je kleine. Wees niet getreurd want wij zetten de leukste ideeën voor een kinderfeestje voor je op een rijtje.

Een zwemfeestje

Welk kind is nou geen fan van zwemmen? Hier kunnen de kinderen lekker hun gang gaan en zich optimaal vermaken. De meeste zwembaden hebben de optie om te reserveren voor een kinderfeestje waarbij eten, drinken en iets lekkers geregeld is. Hoef jij je daar geen druk meer over te maken, ideaal toch?

Een dagje dierentuin

Kijken naar alle leuke diertjes, rondrennen en klauteren in de speeltuin, alles wat benodigd is voor een topdag. Bij grotere dierentuinen kunnen kinderen zich prima vermaken met alle verschillende dieren en speeltuinen verspreid door het park. Tussendoor lekker frietjes eten met limonade erbij en hun dag kan niet meer stuk.

Naar de film

Een leuke en geschikte film uitkiezen voor kinderen is snel gebeurd, er draait altijd wel iets in de biosscoop. Hier kunnen zij genieten van een leuke vertoning van hun favoriete helden onder het genot van wat lekkers. Ze kijken natuurlijk aandachtig naar de film waardoor ze stil zijn, ook een bonus voor de ouders.

Huur een springkussen

Liever een kinderfeestje dichter bij huis? Kijk dan voor een springkussen. Springkussens zijn beschikbaar in veel verschillende maten en stijlen. Waardoor je ook eentje kan uitkiezen die je kind super leuk vind. Verzorg zelf iets lekkers te eten en te drinken erbij. Ga daarna rustig zitten want de kinderen vermaken zich prima springend en spelend op het springkussen.

Organiseer een thema feestje

Dit is perfect voor als je het echt even niet meer weet. Een themafeestje valt altijd goed in de smaak, vooral bij jonge kinderen. Is je kleine fan van Frozen? Kies dan voor een winterse look en laat iedereen komen in prinsessenjurken. Regel bekers, bordjes, ballonnen en slingers van Frozen om je huis mee aan te kleden. Voor iets lekkers te snoepen kan je bijvoorbeeld denken aan een taart of cake. Deze kunnen meestal aangevraagd worden bij bakkers om eentje met een thema te krijgen.

https://www.trampoline.nl/nl/springkussens/springkussen-kopen