Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Rijexamen in Rijswijk CBR

Hoe optimaliseer jij jouw kijkgedrag voor het rijexamen van rijschool Rijswijk

Er zijn genoeg mensen die zakken op hun kijkgedrag, en daar wil jij er niet een van zijn. Daarom hebben wij enkele tips samengesteld voor je kijkgedrag zodat je daar in ieder geval op slaagt

Als eerste is het belangrijk dat je niet meer gaat kijken dan je bij rijles doet, overdreven kijkgedrag is ook niet goed en ook daar kun je op afgestraft worden, laat dit dus achterwege.

Een fout die veel leerlingen maken is dat ze niet ver genoeg vooruitkijken en daardoor situaties niet op tijd zien aankomen, kijk dus verder dan de leswagen zodat je altijd weet wat er komen gaat. Bovendien moet je altijd weten wat er om je auto heen gebeurd, dus ook iets verder naar voren. Tijdens je rijlessen bij Rijschool Rijswijk zullen we jouw optimaal hierop voorbereiden zodat je makkelijker slaagt voor je rijexamen bij het CBR.

Wat zijn de bijzondere verrichtingen tijdens het rijexamen

Als het goed is heb je tijdens al jouw rijlessen Rijswijk bij de rijschool Rijswijk al geoefend met bijzondere verrichtingen, maar het kan zijn dat je ze nog niet allemaal hebt geoefend. Voordat je begint met je rijexamen is het fijn om te weten welke er zijn

Je hebt de stopopdracht waarbij het jouw doel is om zo kort mogelijk achter een andere auto te stoppen, dit moet je veilig en vlot doen.

Met een keeropdracht moet je in één straat keren en de andere kant uitrijden, ook dit moet je veilig en redelijk vlot kunnen doen.

Ook kan het zijn dat je de auto moet parkeren, met als doel een plekje zo dichtbij een bepaalde locatie te vinden en de auto hier neer te zetten.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-rijswijk/