Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Toilet verbouwen? Van Son Installaties staat voor u klaar!

Toilet verbouwen?

Daar kunt u vast wat professionele hulp bij gebruiken. U wilt natuurlijk zeker zijn van een professionele toilet verbouwing, met een eindresultaat dat geheel naar uw wens is. Van Son Installaties staat voor u klaar als het gaat om het verbouwen van een toilet of gehele badkamer. Voor zowel verbouwen, renovaties als nieuwe toiletten en badkamers zijn wij uw partner. Wij zorgen voor een complete dienstverlening. Vakkundig, snel en tegen een eerlijke prijs. Van Son Installaties garandeert een eindresultaat naar wens.

 

Vakkundig uw toilet verbouwen

Er zijn mensen die zelf aan de slag gaan met het renoveren van hun toilet of badkamer. Vaak lukt niet alles zoals gewenst en is het eindresultaat niet wat het zijn moet. Het is verstandig om een professionele badkamer installateur aan de slag te laten gaan, om teleurstelling over de verbouwing te voorkomen. Van Son Installaties denkt graag met u mee en geeft u advies waar nodig. U kunt door ons een complete toilet verbouwing laten uitvoeren. Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar. Verbouwen vraagt om een grotere aanpak dan renoveren. Maar onze installateurs draaien er hun hand niet voor om en hebben alle kennis in huis om het project naar wens op te leveren. Natuurlijk gebeurt alles in goed overleg met u. Voorafgaand aan de werkzaamheden zullen wij een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen en behoeften.

 

Waar kan Van Son Installaties u mee helpen?

Wij bieden diverse diensten aan wat betreft badkamers en toiletten. Onder andere:

  • Toilet verbouwen
  • Toilet renoveren
  • Badkamer verbouwen
  • Badkamer renoveren
  • CV installatie, reparatie en onderhoud
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Verstopping verhelpen
  • Installeren nieuw sanitair

Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook voor spoed situaties kunt u ons benaderen, wij staan voor u klaar! U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor toilet verbouwen. Wij stellen deze graag voor u op, rekening houdend met uw wensen en eisen betreft uw toilet of badkamer.

 

https://www.vansoninstallaties.nl/