Samen 1
Image default
Aanbiedingen

WBSO advies voor subsidies

WBSO advies is nodig voordat u subsidies aanvraagt voor het verwezenlijken van innovatieve ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Als partner biedt TechForce u alle adviezen en ondersteuning gedurende het proces van aanvraag van subsidies of andersoortige financiering tot het uitzetten van innovatieve projecten in de markt. Financiering maakt het mogelijk om snel een weg richting een geschikte doelgroep te vinden en alle ideeën werkelijk in de markt te zetten. U kunt met uw bedrijf zo eenvoudig uw impact vergroten, zonder dat u hier zelf nog veel voor hoeft te doen. Jarenlange ervaring omtrent de aanvraag van subsidies, zorgt ervoor dat TechForce u terdege kan adviseren om een succesvolle uitkomst mogelijk te maken.

Diverse projecten voor subsidiëring

Goede WBSO adviezen bieden zekerheid als het aankomt op het aanvragen van subsidie voor innovatieve ontwikkelingen. U wilt immers wel enigszins garantie dat alles goed zal verlopen en dat de financiering daadwerkelijk bijdraagt aan effectieve resultaten. Specialisten bij TechForce hebben jarenlange ervaring in het aanvragen van subsidies voor uiteenlopende projecten. Dit kunnen onderzoeks-, ontwikkel of strategieprojecten zijn, maar ook samenwerkingen met andere bedrijven inhouden. Om voor elke ontwikkelingsproject de juiste financiering rond te krijgen, kunt u WBSO advies inwinnen bij dit subsidieadviesbureau. Zo bent u verzekerd van de juiste informatie voordat u de financiering rondmaakt.

Nieuwe markten aanboren met WBSO advies

Grote bedrijven als DHL , Partners voor Water en SDGP herkennen reeds het voordeel van WBSO advies, door de mogelijkheden die hierdoor gecreëerd worden voor internationale programma’s. Dergelijke bedrijven boren nieuwe markten aan of zorgen voor oplossingen voor problemen binnen waterveiligheid of voedselzekerheid. TechForce kan ook uw bedrijf ondersteunen en voorzien van WBSO advies voor het definiëren van vooraanstaande en innovatieve projecten. Zo ontstaat er een sterk samenwerkingsverband, waar alle betrokken partners baat bij hebben. TechForce regelt voor u alle intakegesprekken bij subsidieverstrekkers, om alle plannen in bestaande en nieuw ontwikkelde markten te realiseren.