Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Zakelijke telefonie van PBX Complete

Zakelijke telefonie

Als u op zoek bent naar zakelijke telefonie voor uw bedrijf die ook nog voordelig geprijsd is, dan bent u bij PBX aan het juiste adres. Wij hebben verschillende diensten en pakketten die ervoor zorgen dat uw werknemers thuis en op kantoor bereikbaar zijn. U heeft de keus uit ons instappakket of de web-client versie waar werknemers met elkaar kunnen chatten en te zien is wie er bereikbaar is.  

Het voordeel van onze Voip zakelijke telefonie is dat u niet vastzit aan een contract en maandelijks kunt opzeggen. Ook betaalt een een maandelijks bedrag per maand en niet per gebruiker, waardoor u een onbeperkt aantal gebruikers kunt toevoegen. Als laatste heeft u een eigen voip telefonie omgeving waardoor u gebruik maakt van een eigen Voip platform. We staan dagelijks voor u klaar en helpen u ook nog graag na de migratie. 

Diensten van PBXcomplete 

Wij bieden een aantal diensten aan waarmee wij u een totaalpakket aan zakelijke telefonie kunnen leveren. Naast onze telefooncentrale abonnementen bieden wij de volgende diensten aan:

– DSL verbinding, VDSL of Bundled VDSL voor optimaal voip verkeer

– Voip telefoonnummers, regionaal en internationaal

– Vast mobiel integratie, werknemers maken gebruik van een Voip simkaart en kunnen zo via mobiel bereikbaar

– IP telefoons en headsets, voorgeconfigureerde telefoons (ook draadloos)

– Bellen met teams, 

Waarom u voor ons zou kiezen?

Bij ons draait uw telefonie niet op een platform met meerdere organisaties, maar krijgt u een eigen telefonie omgeving. Ook zijn onze systemen makkelijk uit te breiden en op maat gemaakt. Een aantal andere voordelen voor een samenwerking met PBXcomplete:

– U betaalt een vast bedrag per maand en kunt hiermee een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen

– Locatie onafhankelijk telefoneren, overal waar u gebruik maakt van internet kan er gebeld worden. 

– Het instappakket is af te nemen voor €27,50 inclusief 1 telefoonnummer met de optie om uit te breiden naar meer nummers.

– Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaarheid

– Wij kunnen u helpen bij het installeren van uw telefoons of bij het maken van uw belplan of instellen van een voicemail. 

– Onze contracten zijn per maand op te zeggen, dus als u niet tevreden bent zit u niet jarenlange vast aan contracten, zoals bij de meeste partijen wel zo is. 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en de bijbehorende tarieven. Op de website kunt u contact opnemen of alle diensten bekijken en lezen: https://www.pbxcomplete.nl/zakelijke-telefonie/

https://www.pbxcomplete.nl/zakelijke-telefonie/