Samen 1
Image default
Auto's en Motoren

Gaat u een auto importeren uit de USA? Krijg de juiste hulp

De prijs van het importeren van een auto uit de USA kan aardig oplopen. Zo krijgt u te maken met transportkosten, invoerrechten, belastingen en eventuele kosten voor reparaties. Het importeren van een auto uit de USA is best een gedoe, dus het is een goed idee om hiervoor een specialist in te schakelen. Zo’n specialist is Marlog Car Handling! Dit is namelijk de specialist in de verkoop en import van een auto en andere voertuigen uit onder andere de USA. Dit doen ze naar alle delen van de wereld. Ze werken voor zowel particulieren als autobedrijven, waarvoor ze alle werkzaamheden uit handen nemen.

Het importeren van een auto uit de USA gaat eenvoudiger met de juiste specialist

Als u een auto wilt importeren vanuit de USA, dan is het transportproces het belangrijkste gedeelte van het importeren van de auto. Gelukkig haalt Marlog Car Handling uw auto bij de verkoper op, en zorgen zij ervoor dat deze in goede staat bij u wordt afgeleverd. Op deze manier komt uw auto zeker veilig aan. Ook zal de levering snel plaatsvinden, zodat u in korte tijd kunt gaan rondrijden met uw Amerikaanse auto. Door de ervaring van ruim 20 jaar van Marlog Car Handling hebben ze een groot netwerk opgebouwd, waardoor ze uw auto op een betrouwbare manier kunnen leveren. Ook profiteert u van een laag tarief. Zo worden alle zorgen u uit handen genomen en hoeft u alleen maar te genieten van uw auto.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u een unieke auto uit de USA wilt importeren, dan is Marlog Car Handling de ideale partner voor u. Wat voor auto u ook wilt importeren uit Amerika, met deze specialist lukt het altijd. De deskundige medewerkers weten precies waar ze op moeten letten, dus u kunt het importproces met een gerust hart aan hen overlaten. Wilt u dit bedrijf inschakelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf.

https://www.marlog-car-handling.eu/