Samen 1
Image default
Auto's en Motoren

Heb je wel de goedkoopste autoverzekering? Met autoverzekering vergelijken vind je het antwoord

Een autoverzekering heb je in alle soorten en maten: je hebt onder andere allrisk verzekeringen, WA-verzekeringen en beperkt casco verzekeringen. Welke verzekering het beste bij jouw situatie past, is voor iedere situatie anders. Op de onafhankelijk website autoverzekering.nl kun je maar liefst 28 autoverzekeraars met elkaar vergelijken voor de beste autoverzekering die bij jouw wensen en behoeften past. En dat allemaal voor de laagste prijs.

Hoe doe je je autoverzekering vergelijken?

Ben je van plan om over te stappen naar een nieuwe autoverzekering of moet je een nieuwe autoverzekering afsluiten, dan loont het om autoverzekeringen onderling te vergelijken. Dit kun je slechts in een aantal simpele stappen uitvoeren. Op een onafhankelijke autoverzekering vergelijkingssite vul je in de zoekmachine het kenteken van je auto in en je adresgegevens. Vervolgens vul je nog wat aanvullende gegevens in, zoals schadevrije jaren en welke dekking je wil. De zoekmachine zal nu de autoverzekering voor jouw situatie uitzoeken met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wie is AEGON?

AEGON is een bedrijf dat ontstaan is uit het samensmelten van meerdere Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor is AEGON inmiddels een zeer bekende verzekeraar door de hele wereld en heeft de maatschappij een zeer breed pakket aan financiële dienstverlening, waaronder autoverzekeringen.

Voor- en nadelen van een autoverzekering bij AEGON

Door te kiezen voor een grote verzekeraar, zoals AEGON, kies je voor een aantal sprankelende voordelen, zoals:

  • Schade kun je gemakkelijk melden met je smartphone

  • Auto-accessoires zijn meeverzekerd tot een waarde van €750.

  • AEGON staat bekend om zijn snelle service bij schade

Kies je voor een autoverzekering bij AEGON, dan heb je eigenlijk slechts met twee kleine nadelen te maken. Ten eerste betaal je €6.05 aan afsluitkosten. En ten tweede kun je in het eerste jaar je verzekering niet tussentijds opzeggen, behalve als je binnen dat jaar je auto verkoopt.

Autoverzekering vergelijken loont

Naast AEGON heb je natuurlijk ook nog andere grote verzekeraars, waaruit je kunt kiezen. Er zijn een aantal grote verzekeraars bij wie je een autoverzekering kunt afsluiten en wiens verzekeringen je kortom in de zoekmachine van autoverzekering.nl met elkaar kunt vergelijken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit: Centraal Beheer, Avéro, Nationale Nederlanden, Allianz Direct, FBTO, Univé, OHRA, ABN Amro en AEGON. Je autoverzekering vergelijken kan je flink wat geld helpen besparen, dus neem zeker de tijd om het te doen. Veel werk is het niet en bij vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice, die zes dagen per week je te hulp staat.