Samen 1
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-theorie haal jij een positief resultaat voor het CBR theorie examen

Wil jij zonder al teveel moeite te hoeven doen je motortheorie in Amsterdam met een positief resultaat halen? Dit resultaat kan je behalen wanneer je onze dagcursus motortheorie in Amsterdam komt volgen. Wij zijn 123-theorie en helpen jou op een unieke en ludieke wijze binnen een dag alle motortheorie door, zodat jij met gemak diezelfde dag het theoriecertificaat kunt halen.

Waarom is het goed om een dagcursus te volgen?

Een dagcursus geeft vele voordelen, zeker als je voor een goede dagcursus zoals die van 123-theorie kiest. Vlak voor het CBR theorie examen wordt alle theorie aan jou aangeleerd. Hierdoor heb je alle lesstof echt mega vers in je hoofd zitten. Dit geeft jou een voordeel op het examen. Bewezen is dat leren vlak voor een examen zeer effectief is. Dat zien wij ook aan onze resultaten, ruim 95% van onze leerlingen slaagt met een mooie score, meteen na de eerste poging. Dat zijn toch wel fijne cijfers om te zien. Door het volgen van een dagcursus houd je ook nog eens veel tijd over. Je bespaart namelijk ontzettend veel tijd op het aanleren van de theorie. Waar je normaal gesproken in je eentje al gauw vele uren, dagen of zelfs weken aan het blokken bent, leren wij je gewoon alle theorie in 1 ochtend aan. Vind je het fijn om een beetje voorbereid onze theorieles in te gaan? Dat mag natuurlijk altijd. Wij sturen na je inschrijving lesstof mee per mail, hier kan je alvast mee aan de slag. Maar zelfs wanneer je je al wat voorbereid op de theorieles bespaar je vele uren.

Hoe schrijf ik mij in voor een theoriecursus?

Inschrijven voor één van onze theoriecursussen kan je gewoon online doen. Maak eerst de keuze tussen de auto theoriecursus of de motor theoriecursus. Vervolgens bepaal je of wij voor jou het CBR theorie examen aanvragen of dat je dat zelf doet via het CBR. Je kan kiezen uit een regulier examen, verlengd examen of eigen examen. Bij de laatste optie kies je dus voor zelf een examen aanvragen bij het CBR. Je kiest vervolgens de locatie waar jij de cursus wilt volgen, er zijn vele opties. Als laatste kies je wanneer je de cursus wilt volgen en vul je jouw persoonlijke gegevens in.

https://www.123-theorie.nl