Samen 1
Beauty en verzorging

Een nieuwe look bij kapsalon Utrecht

 

Bent u eigenlijk uitgekeken op uw kapsel maak dan eens een afspraak bij Kapsalon Utrecht. Gegarandeerd dat u verrast weer thuiskomt. Mensen zitten vaak jarenlang bij dezelfde kapper die ook jarenlang hun kapsel op exact dezelfde manier knipt of verft of modelleert. Omdat u dat toen mooi vond, of dat werd u geadviseerd. En het is ook wel een beetje spannend om iets totaal anders te proberen. Toch doen ze dat bij Kapsalon Utrecht. Natuurlijk wel in overleg. Maar de kappers van Kapsalon Utrecht proberen altijd om de klant met een jonger uiterlijk, of frisser uiterlijk,sprankelender, de deur uit te laten gaan.

Een totale metamorfose

Wellicht verft u al jarenlang uw haar in een bepaalde kleur. Want dat was het advies. Bij Kapsalon Utrecht laten ze u zien dat het ook heel anders kan. Een ander model, een andere kleur, en u ondergaat een hele metamorfose. Jarenlang is het blonderen heel erg in geweest, of allerlei rode tinten. De trend is nu bij Kapsalon Utrecht wel wat anders. Geen hooggeblondeerde kapsels meer, of onnatuurlijk rood, maar een natuurlijke kleur met accenten, die het beste bij de huidskleur en de vorm van het gezicht passen. Leeftijd speelt ook een rol, een oudere dame kan geen heel donker kapsel dragen, het maakt vaak hard en staat altijd onnatuurlijk. Maar, als de klant dat perse wil, dan kan dat natuurlijk. De klant is koning.

Ik heb zelf wel es, op advies van de kapster, mijn blonde haar donker laten verven. Ik keek rond, en het viel me op dat alle kapsters donkergekleurd haar hadden. Ik denk dat ze het zelf mooi vonden. Na twee dagen ongelukkig te zijn geweest heb ik het weer laten ontkleuren. Blond past bij mij, donker haar maakte mij oud en erg ongelukkig.