Samen 1
Beauty en verzorging

Plan een pedicure in Enschede

 

Wil je jezelf eens verwennen en een ´me-momentje’ inplannen? Kies dan voor een pedicure bij een schoonheidssalon in  Enschede. Totaal verwend, ontspannen en verzorgd kom je terug na een bezoekje aan de salon. Zeker met de zomer voor de deur is het geven van een pedicure in Enchede een must-do voor je voeten.

Pedicure in Enschede

Even je voeten laten verwennen kan met een pedicure in Enschede. Een behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, eventueel eelt snijden en/of likdoorns verwijderen, het dunner vrezen van verdikte (schimmel/kalk) nagels, het polijsten van de nagels, glad frezen van uw hielen, schoonmaken van de nagelomgeving en een korte voetenmassage met verzorgende en hydraterende crème. Na afloop van deze behandeling zijn uw voeten helemaal glad en zacht. Ook komt er een vrolijk kleurtje op de teennagels zodat je voeten zomerproof zijn. Deze pedicure in Enschede is echt aan te raden. Ook is het aan te raden om deze behandeling om de paar maanden te laten uitvoeren.  Op die manier houdt je je voeten mooi en verzorgd. Jij blij en je voeten blij.

 

Andere behandelingen

 Voor pedicure ben je in Enschede aan het juiste adres. Maar de salon biedt meer dan alleen een pedicure. Ook voor een gezichtsbehandeling bent u hier aan het juiste adres. Van gezichtsbehandeling tot het permanente make-up of peelings.  De schoonheidsspecialiste is volledig gediplomeerd en heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van behandelingen voor uiterlijke verzorging. Kijk op de website voor alle behandelingen die worden aangeboden in de salon. Je kunt voor de meeste uiteenlopende zaken voor uiterlijke verzorging hier terecht. Maar vooral de pedicure uit Enschede staan ze om bekend. Geef je voeten ook wat rust en maak een afspraak voor een pedicure in Enschede.