Samen 1
Image default
Bedrijven

5 leuke tips voor etalagemateriaal

Heb jij een eigen winkel en wil je graag dat jouw etalage eruit springt? Dan moet je goed nadenken over de uitstraling van jouw etalage. In deze blog geven we 5 tips om jouw etalage in te richten met leuk etalagemateriaal.

Natuur

Voeg in jouw etalage wat extra groen toe! Planten en bloemen fleuren jouw winkel op en geven een leuke uitstraling, dus waarom zou je dit niet ook in de etalage gebruiken? Zo creëer je een levendige uitstraling.

Etalagemateriaal met humor

Als jij grappige en humoristische elementen toevoegt in je etalage zal je gegarandeerd opvallen. Voorbijgangers die moeten lachen om jouw etalage zullen dit sneller oppikken en onthouden. Daarnaast is het door de humor erg uitnodigend en laagdrempelig om de winkel te bezoeken.

Herhalen

Deze super eenvoudige tip werkt altijd. Plaats een paar simpele elementen in je etalage en herhaal dit. Zet bijvoorbeeld een rij van leuke potten neer of hang allemaal vlaggetjes achter elkaar op.

Creëer een gezicht

Een leuke manier om klanten naar jouw winkel toe te trekken is om gezichtjes te maken in de etalage. Plak bijvoorbeeld stikkers op het raam of gebruik bepaalde voorwerpen om een gezicht te creëren.

Sneak peek

Geef een sneak peek van wat jij allemaal aanbiedt in het assortiment van jouw winkel. Door het een beetje mysterieus te houden, wek je de nieuwsgierigheid van voorbijgangers op. Dit motiveert ze om jouw winkel te bezoeken.

Met deze tips zorg jij door middel van origineel etalagemateriaal dat jouw winkel opvalt!

https://endlessbranding.com/etalagemateriaal