Samen 1
Image default
Bedrijven

betonvloer egaliseren in nieuw kantoorpand

Ben je trotse eigenaar van een kantoorpand? Grote kans dat de vloer nog helemaal van beton is. Daar moet je natuurlijk iets mee, je kunt moeilijk je personeel laten werken op een koude betonnen vloer. Naast dat het niet uit ziet, voelt het ook niet fijn om overheen te lopen. Maar wat moet je dan wel met de vloer?

 

De betonvloer egaliseren is de eerste stap

Vooral als het een wat verouderde betonvloer is moet je de betonvloer wel egaliseren. Als een vloer er al redelijke tijd ligt kun je gebruikerssporen zien zoals oneffenheden en putjes. Door de betonvloer te egaliseren zal de dekvloer ook strak en vlak zijn. Dat ziet er niet alleen mooier uit, maar heeft ook nog eens een langere levensduur.

 

Verschillende vloeren op kantoor

Na het egaliseren van de betonvloer kun je gaan nadenken over welke dekvloer je wilt. Er zijn eindeloos veel verschillende vloeren waar je uit kunt kiezen, maar op kantoor zijn er slechts drie vloersoorten echt geschikt.

 

–          Houten vloer

Niet iedereen denk voor een kantoor direct aan een houten vloer, toch is het een goed idee. Een houten vloer brengt een fijne, rustige en vooral warme sfeer. In een kantoor waar druk wordt gewerkt is dat nog niet zo’n slecht idee.

 

–          PVC vloer

Een sterke, duurzame vloer die lang mee gaat. Wat wil je nog meer? Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en patronen, je kunt dus echt alle kanten op.

 

–          Laminaat vloer

Wil je de gezelligheid van een houten vloer zonder het onderhoud, dan is een laminaatvloer ideaal. Let er wel op dat je laminaat van kwaliteit uitzoekt en een stevige ondervloer neerlegt.

 

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-betonvloer/