Samen 1
Image default
Bedrijven

Bliksembeveiliging installeren door middel van een aardpen

Heeft u interesse in het laten installeren van bliksembeveiliging door middel van een aardpen? Mulhuyzen Bliksembeveiliging is dé specialist waar u terecht kunt om u pand te beschermen tegen blikseminslag. Het bedrijf is actief sinds 1952 en heeft door de jaren heen al vele bedrijven geholpen. Als gevestigde naam in Utrecht en omgeving, levert de beveiligingsspecialist uitstekende service op maat. Ontdek op welke manier de professionals de veiligheid van uw pand kunnen waarborgen!

Het treffen van de juiste maatregelen

Slaat de bliksem in? Dan kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw pand en de apparatuur die in het gebouw aanwezig is. Bij indirecte blikseminslag komt er spanning binnen via de leidingen, zoals elektriciteitskabels en de waterleiding. Gebeurt dit, dan komen zowel het pand als de elektrische installatie onder hoge spanning te staan. Dit resulteert in een gevaarlijke situatie. Het is daarom van belang de juiste maatregelen te treffen om blikseminslag voor te zijn. Een aardpen is een belangrijk onderdeel in een bliksembeveiligingssysteem en is onmisbaar in (nieuwe) huizen en bedrijfspanden. De pen zorgt ervoor dat uw pand goed geaard is en de kans op blikseminslag nihil is. De bliksem die het huis raakt, wordt namelijk direct afgevoerd naar de aarde.

Installatie, inspectie en onderhoud

Heeft u behoefte aan advies op maat of wilt u direct een beveiligingssysteem laten installeren?  Mulhuyzen Bliksembeveiliging is van alle markten thuis. Het bedrijf ontfermt zich over diensten op het gebied van installatie, inspectie en onderhoud van bliksem- en overspanningsbeveiligingen en aardingssystemen. Het bedrijft levert oplossingen op maat tegen een marktconforme prijs en heeft met zijn duurzame diensten al vele bedrijven, overheden en particulieren in zowel binnen- als buitenland ontzorgt.

Ontdek de diensten van deze specialist

Bent u geïnteresseerd in een aardpen of een ander beveiligingsproduct? De bliksembeveiligingsspecialist beschikt over de juiste kennis en heeft ruime ervaring, en is u graag van dienst. Voor meer informatie over de aangeboden diensten, neem vrijblijvend telefonisch contact op of stuur een e-mail.