Samen 1
Image default
Bedrijven

De 4 meubeltrends van dit moment

Je huis is van alle tijden, maar je wil natuurlijk dat het interieur modern blijft. Hier kan je dus altijd terugvallen op interieurtrends, om af en toe je woning te verbeteren. We zetten hier vier belangrijke nieuwe interieur trends op een rijtje, waaronder de zeer populaire steigerhout meubels!

Lampen zonder lampenkap

Heel populair zijn nu lampen zonder lampenkap. Deze lampen zijn vaak geen normale lampen, maar hebben een speciale vorm of decoratie in de lamp zelf, waardoor het er heel luxueus uit gaat zien. Zo een lamp is een echt statement piece en moet mus een goede plaats in je huis krijgen, liefst weg van meubels en muren.

Steigerhout meubels

Een tweede interieur trend zijn steigerhout meubels. Deze meubels zijn gemaakt voor in de tuin, waar hun robuust uiterlijk een stijlvol uiterlijk geeft aan je terras. Dit leidt tot een statig en landelijk karakter. Met steigerhout meubels kan je zelf als klant ook de afwerking kiezen, volledig naar je eigen smaak! Deze meubels staan goed in alle soorten tuinen en de sets komen in verschillende groottes, zodat je je geen zorgen moet maten over of het wel bij en in je tuin past!

Kleurrijke vloerkleden

Kleurrijke accenten zijn van alle tijden Een laatste trend die terug aan het opkomen is, zijn echter kleurrijke vloerkleden en tapijten. Een vloerkleed is sowieso een goede aanwinst in heel veel ruimtes, vooral in de woon- en slaapkamer, maar het is ideaal als een het centrum van de aandacht. Daarbij kunnen vloerkleden grote ruimtes vaak knusser doen aanvoelen en brengen ze gezelligheid in koudere seizoenen.

Minimalisme

Een laatste trend die opnieuw aan het opkomen is en die goed is voor je portemonnee, is het minimalisme. In de huidige versie haalt men nog steeds inspiratie uit het Scandinavisch model, maar worden steeds vaker donkere tinten hout gebruikt, wat voor een warmere sfeer zorgt. Er worden vandaag de dag echter wel planten toegevoegd aan dat minimalisme.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/