Samen 1
Bedrijven

De auto uit uw dromen kopen in Amerika en laten importeren?

Wanneer u de auto uit uw dromen kopen in Amerika en deze laten invoeren in Nederland? Een auto kopen in Amerika is stukken gemakkelijker bij Marlog Car Handling. Ze nemen alles uit handen waardoor u zorgeloos op de meest veilige en voordelige manier snel kunt genieten van uw prachtige nieuwe auto. Amerika is een populair land om een auto te kopen. Bepaalde automerken die aanzienlijk goedkoper zijn en een gunstige Dollarkoers geven genoeg redenen om bijvoorbeeld een prachtige oldtimer aan te schaffen in Amerika.

Ontvang professionele begeleiding bij een Amerikaanse auto kopen

Wanneer u een Amerikaanse auto gaat kopen zijn er een hoop zaken waar u rekening mee moet houden. Hierbij is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen zodat u weet dat dit veilig en snel gebeurt. U wilt natuurlijk ook dat uw nieuwe auto zo snel mogelijk en zonder beschadigingen op uw oprit staat. Marlog Car Handling heeft een breed netwerk en veel ervaring opgebouwd door de jaren heen in het exporteren en importeren van verschillende soorten voertuigen. Hierdoor kunt u ervan op aan dat dit met de grootste zorg en kennis gebeurt.

Veilig uw auto kopen en importeren vanuit Amerika

Marlog Car Handling opereert wereldwijd en neemt elke stap van het proces op zich. Zo zien ze erop toe dat de betaling veilig verloopt, het ophalen en verschepen gebeurd zonder schade en met de juiste papieren en leveren ze uw nieuwe auto af op de stoep met een duidelijke kentekenafhandeling. Op deze manier hoeft u zich nergens meer druk om te maken en kunt u gaan genieten van uw prachtige Amerikaanse oldtimer. Heeft u uw nieuwe droomauto al voor ogen? Kies voor de zeer voordelige en snelle levering van Marlog Car Handling. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij Marlog Car Handling om in te zien wat ze u te bieden hebben.