Samen 1
Image default
Bedrijven

De beste rollator van het moment!

De beste rollators van het moment kun je hier vinden! Wij hebben een top 5 rollators voor jou opgesteld zodat je zeer eenvoudig te keuze kan maken! Het kopen van een rollator is een persoonlijke keuze uiteraard. Maar cijfers zullen zeker niet liegen! Deze top 3 is gebaseerd op reviews, populariteit en eigen bevindingen. 

  1. Rollz Motion

De Rollz Motion weet de eerste plek te bemachtigen! Dit komt dankzij de super innovatieve en handige functie dat deze rollator omgetoverd kan worden naar een rolstoel. Hoe handig is een rollator en rolstoel in 1?! Deze rolstoel is daarom ideaal voor als je na een aantal meters afleggen, weer behoefte hebt om zittend vervoert te worden. Binnen enkele seconden kan deze rollator omgezet worden in een rolstoel en vice versa! Op deze rolstoel en rollator in 1 kun je veilig en gedoseerd remmen. Het rijcomfort wordt ook verhoogd doordat de banden gevuld zijn met speciale schuim, dit werkt als het ware als een natuurlijke vering. De Rollz Motion is bovendien beschikbaar in verschillende kleuren!

  1. Thuasne Quatro Rollator

De Thuasne Quatro Rollator is ook  hoog beoordeeld. De Thuasne Quatro Rollator is zeer stevig dankzij het duurzame staal. De handgrepen zijn zeer comfortabel en gemaakt van een zachte materiaal zodat deze zacht in de hand liggen. Deze rollator is voorzien van een plateau, die je als dienblad in je woning kan verplaatsen. De Thuasne Quatro is ook voorzien van een stokhouder en een mandje. Bovendien is deze rollator opvouwbaar. 

 

  1. Rollz Flex met fliprem

Op nummer 3 hebben wij de Rollz Flex met fliprem. Deze rollator is ideaal geschikt als winkel rollator. Op deze rollator kun je namelijk plaatsnemen op de luxe zitting met de duwbeugel als rugsteun als je even wilt rusten tijdens een winkel uitstapje. De Rollz Flex met fliprem is ook voorzien van een waterafstotende tas met een inhoud van 25 liter. Is de tas vol gevuld? Alsnog kun je veilig en comfortabel vervoerd worden.