Samen 1
Image default
Bedrijven

De kracht van software voor het uitzendbureau

Uw uitzendbureau op de markt zetten: hoe doet u dat? Met behulp van de juiste software natuurlijk. Maar wat is de juiste software voor uw uitzendbureau? Hoe herkent u die en wat kunt u ermee? In het digitale tijdperk van de eenentwintigste eeuw is het van het grootste belang dat u uw online processen optimaliseert. Dit doet u aan de hand van verschillende softwarepakketten, die hier met u besproken worden. De systemen zijn onder meer ATS en CRM.

Waarom kiest u voor een softwarepakket voor uw bedrijf?

Met de ideale software voor uitzendbureaus is het voor recruiters, voor detacheerders en voor intercedenten mogelijk om effectief kandidaten te werven voor specifieke vacatures, op basis van unieke (soms verborgen) talenten. Het gaat om het vinden sollicitanten wiens vaardigheden naadloos aansluiten op de wensen van het bedrijf. Het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie is niet altijd even makkelijk: soms is er geen enkele van de sollicitanten die goed bij de functie aansluit. Wat doet u dan? U zet alternatieve software in.

Gebruik een CRM-systeem

Het CRM-systeem voor het uitzendbureau is bedoeld om klantenservice optimaal te reguleren met behulp van de software. In het Engels staat de afkorting voor ‘Customer Relationship Management’. Het gaat hier om zowel het beheren als effectief inzetten van klantgegevens. CRM-systemen die Cloud-gebaseerd zijn, maken communicatie binnen het uitzendbureau soepel en effectief. Leden van het team kunnen optimaal navigeren binnen het systeem en online informatie delen. De state-of-the-art CRM-software van Carerix bijvoorbeeld, maakt echt het verschil.

Maak kennis met de voordelen van ATS

De ATS (Applicant Tracking System) software voor het uitzendbureau heeft twee functies. Ten eerste is het de taak van dit systeem om de ‘klantervaring’, de ervaring van de applicant (de sollicitant) te optimaliseren. Daarnaast helpt dit systeem uw uitzendbureau ook vooruit door vacatures optimaal af te stemmen op uw doelgroep. U krijgt een veel helderder overzicht van de verschillende werkzoekenden op de markt, waarna u deze actief benadert. Neem daarom contact op met Carerix en ontdek wat zij voor u kunnen doen!

https://carerix.com/