Samen 1
Bedrijven

Dubbelmaatstaf hekwerk: oerdegelijk en talloze toepassingen!

Wat is een dubbelstaafmat?

Een dubbelstaafmat dient als basis voor een hekwerk. De mat is opgebouwd uit horizontale en verticale stalen staven. De verticale staven (diameter 5mm) zijn aan de voor- en de achterkant gelast tegen horizontale staven (diameter 6mm). Dubbele horizontale staven dus, wat meteen de naam verklaart en de mat zijn bijzondere stevigheid bezorgt. De matten zijn vervaardigd uit verzinkt staal en zijn voorzien van een coating. De matten zijn standaard 2m breed. De maaswijdte bedraagt standaard 5cm x 20cm. De voorhanden zijnde kleuren zijn donker groen, zwart en antraciet.

Voordelen van het dubbelstaafmat hekwerk.

Het hekwerk, ook wel “rastermat hekwerk” genoemd, heeft talloze voordelen. Het is erg duurzaam en bestand tegen corrosie. Het hekwerk is van een hoge kwaliteit en heeft een moderne en duurzame uitstraling. Het is onderhoudsvriendelijk en heeft zonder meer een lange levensduur. De stalen punten bovenaan het hekwerk en de kleine maaswijdte maakt dat het ongenode gasten afschrikt. Is de strakke uitstraling toch niet helemaal wat je verlangt en kies je voor een meer natuurlijke look, kijk dan eens bij onze schuttingen.

De vele toepassingen van het hekwerk.

Door de stevigheid van het hekwerk, is het perfect voor het afsluiten van je eigendom. Met het hekwerk creëer je een veilig gevoel als afsluiting van je tuin of landgoed. Maar ook als afsluiting van bedrijfsterreinen, speelplaatsen voor kinderen, sportvelden, weides, enz. biedt het hekwerk de ideale oplossing. Je kan het hekwerk ook gebruiken als steun voor klimplanten zoals klimop, rozen, laagstam fruitbomen enz.

Bijkomende mogelijkheden bij het dubbelmaatstaf hekwerk.

Wil je een enkele of dubbele poort in het hekwerk voorzien, neem dan snel een kijkje op onze website. We hebben verschillende soorten poorten in verschillende afmetingen die in het hekwerk kunnen worden geïntegreerd. Het hekwerk kan zowel in de aarde als op een harde (bijvoorbeeld betonnen) ondergrond worden aangebracht. Een vloerplaat zorgt voor een oersterke verankering van het hekwerk! Wil je meteen privacy, kies dan voor de duurzame polyethyleen vlechtband die door de mazen van het hekwerk kan worden gevlochten. Zo heb je meteen een wind- en geluidsscherm! Ben je een beetje handig, dan kan je meteen een compleet pakket dubbelstaafs hekwerk aanschaffen. Zo kan je de op zich al voordelige prijs nog verlagen! Ontdek de vele mogelijkheden en aanbiedingen op onze website!

 

https://www.hekwerkonline.nl/