Samen 1
Image default
Bedrijven

Een klein zwembad kopen

De warme zomers in Nederland van de laatste jaren, je kent ze vast wel. Ieder jaar lijkt het wel een beetje warmer te worden. Je kunt nog steeds niet op vakantie door het. COVID19 virus en besluit dit jaar eens te kijken voor een beetje verkoeling. Dat is wel zo fijn als je de hele zomer thuis doorbrengt. Je bent je nog aan het oriënteren op verschillende soorten zwembaden, waaronder een klein zwembad of misschien wel een wat grotere. Je komt er al snel achter dat er verschillende soorten zwembaden op de markt zijn en je hebt de eerste verdieping al gedaan. Het liefst wil je een klein zwembad. Dit is makkelijk voor je want je hebt niet al te veel ruimte in de tuin, maar je wil toch wat verkoeling hebben. Begrijpelijk en een prima keuze als je het ons vraagt. Er staan hier twee verschillende kleine zwembaden voor je op een rij.

 

Intex tropical familiezwembad

Een klein zwembad is het Intex tropical reef familiezwembad. Dit is een zwembad voor veel uurtjes waterplezier met het hele gezin. De zijwanden van dit zwembad zijn breed, extra stevig en comfortabel. Het is een echte eyecatcher die je uitnodigt om heerlijk te komen relaxen. Daarnaast oogt het zwembad ook nog eens vrolijk dankzij de tropische vissen die op de rand te zien zijn. Dit zwembad heeft drie luchtkamers en iedere kamer is voorzien van een combo-ventiel. Je kunt het zwembad hierdoor snel opblazen, maar ook snel weer leeglaten. Het zwembad is bovendien een lichtgewicht want je kunt het makkelijk optillen. Gaat je zwembad kapot? Geen zorgen, je krijgt een reparatievel meegeleverd.

 

Bestway sunsational

Een ander klein zwembad is de Bestway sunsational. Dit is een zwembad waarin je makkelijk even kunt afkoelen. Het zwembad is gemakkelijk op te pompen en dan is het meteen klaar voor gebruik. Het bad komt met een mozaïek print en twee lounge gedeeltes. Ieder gedeelte heeft een opblaasbaar zitje en een bekerhouder. Zo kun je gemakkelijk met je vrienden een drankje doen in het zwembad. Daarnaast heeft dit zwembad een ingebouwde aansluiting. Je kunt de tuinslang hierop aansluiten zodat het bad gemakkelijk leegloopt.

 

https://outathome.com/nl/zwembaden/afmetingen-zwembad/klein-zwembad