Samen 1
Image default
Bedrijven

Een verpakking op maat helemaal naar jouw wens

Een product verzenden is niet zo makkelijk als je zou denken. Naast dat het er super mooi uit moet zien, moet het ook nog eens perfect passen. Het ziet namelijk niet uit om een klein product in een veel te grote doos te verzenden. De ontvanger zal het waarschijnlijk ook nog eens zonde vinden van alle dat onnodige karton.

 

Verpakking op maat geeft optimale bescherming

De eerste reden dat je moet kiezen voor een verpakking op maat is dat het product erin optimaal beschermt is tegen gevaren van buitenaf. De juiste pasmaat zorgt er ook nog eens voor dat het product mooi op z’n plaats blijft zitten. Daardoor heb je geen opvul materiaal nodig, daar kun je dus ook nog eens flink op besparen! Met een kartonnen verpakking verlaag je ook nog eens je CO2-voetafdruk!

 

Kan niet bestaat niet

Het maakt niet uit wat jij wil met de verpakking van je producten. Een uitdaging is juist leuk! Op gebied van functionaliteit, uitstraling en bescherming moet een verpakking op maat allemaal perfect zijn. Is de verpakking van een product dik in orde, dan zijn klanten die het ontvangen vaak meteen een stuk meer tevreden. Stel je voor je koopt een duur product en het komt aan in een doos met scheuren en deuken. Grote kans dat je dezelfde kwaliteit verwacht van het product in die doos. Gelukkig werkt dat andersom precies hetzelfde.

 

https://endlessbranding.com/karton-verpakking

Gerelateerde artikelen

Wonen en verbouwen in Tilburg: waar moet u op letten?

Reclame op uw transport met Rextom

Hoe verklein ik de kans op een verkeersongeluk