Samen 1
Image default
Bedrijven

Gevelrenovatie in Den Haag is veel gezocht

Zien uw gevels er niet meer mooi uit? Bent u toe aan een gevelrenovatie? Woont u in Den Haag en omgeving? Zoekt u niet verder, want dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij komen uw gevels op een zeer deskundige manier renoveren. Met onze jarenlange ervaring met goede gevelrenovatie  Den Haag is onze deskundigheid geen twijfel. U geeft aan hoe het wilt en wij leveren het op en doen de gevelrenovatie naar uw smaak en standaarden. Aarzel niet om te bellen, wij maken meteen een afspraak voor een bezichtiging en bespreken het een en andere. 

Diensten

Wij hebben natuurlijk veel meer te bieden dan gevelrenovatie. Naast gevelrenovatie bieden wij ook onderhoud en het reinigen van uw gevel in Den Haag. Wij komen bij u langs in Den Haag en spreken met u af wat er gedaan zou moeten worden. Als u akkoord gaat met onze gevelreiniging of onderhoud regeling, maken wij een afspraak wanneer wij langs kunnen komen voor de gevelrenovatie, voor onderhoud of voor reiniging bij u in Den Haag. Wij werken conform de afspraken die wij met u hebben voor uw gevelrenovatie en gaan niet ons eigen ding doen. Wij garanderen dat wij u zeer tevreden achterlaten met u gevelrenovatie in Den Haag. 

Kosten

Wij weten hoe belangrijk u het vind om uw huis er leuk uit te laten zien. Wij van de gevelrenovatie doen er alles aan om de kosten zo minimaal mogelijk voor u te houden. Omdat elk huis in Den Haag zo uniek is en niet alle gevels op dezelfde manier moeten worden gerepareerd, komen wij gratis langs om een kijkje te nemen. Ter plekke maken wij dan een offerte speciaal naar de gevel reparatie van uw huis in Den Haag gericht. Wij kunnen niet van te voren een prijs aan u geven, omdat elk huis in Den Haag zijn eigen zorg en gevelrenovatie nodig heeft.