Samen 1
Bedrijven

Grote opslag voor een kleine prijs

Heeft u te veel spullen of wilt u tijdelijk iets opslaan voor opslag in Amersfoort? Dan bieden wij u de mooiste opslagruimte aan voor de mooiste prijs. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en hebben heel veel ruimte, dus u kunt ongetwijfeld uw spullen kwijt bij onze Opslagruimte in Amersfoort. Uiteraard worden uw spullen goed bewaakt en met zekerheid kunnen wij zeggen dat uw spullen hier veilig zijn. Op een makkelijk te bereiken locatie bieden wij u een ideale optie aan als u uw spullen kwijt wilt in de omgeving Amersfoort met genoeg opslagruimte om uw spullen op te slaan. 

Orderpicken en levering

Naast dat wij ons uitstekend beveiligd pand aanbieden voor opslag van alles wat u maar wilt, leveren wij ook de service van order picking aan. Ook bezorgen wij op locatie als u uw spullen op een aangekondigd moment ergens nodig heeft. Uiteraard doen wij dit met expertise en hoge vaardigheid zodat uw spullen niets overkomt. Met vele jaren ervaring met het bewaren en vervoeren van producten hoeft u niet verder te zoeken voor deze dienst. Wij zorgen er voor dat u vlot, effectief en zonder schade van A naar B komt met het beste team in opslagruimtes in de regio van Amersfoort. 

Prijs

U vraagt zich uiteraard af hoeveel zoiets kost en wij kunnen u zonder twijfel garanderen dat u bij ons de beste prijs krijgt. Omdat wij er ons uiterst bewust van zijn dat er verschillende wensen bestaan voor verschillende situaties werken wij met het systeem van offertes. U wordt verwacht uw wens of aanvraag zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven via ons aanvraagformulier en wij maken op basis hiervan de offerte op zodat u nooit teveel betaalt en wij direct kunnen inspelen op uw aanvraag waar blijkt dat dat nodig is.