Samen 1
Image default
Bedrijven

IPhone 11 of IPhone 12?

Het is heel begrijpelijk dat jij in 2022 gaat kijken voor een telefoon uit 2019/20. Ze zijn namelijk ontzettend duur en het kan zijn dat jij die super specificaties helemaal niet nodig hebt. Maar aangezien ze vaak met een nieuwe iPhone op de markt komen weet jij niet welke nu het beste is voor jou. Nou wij gaan je daarbij helpen!

Het design

Laten we beginnen met het verschil tussen de twee qua uiterlijk. Nou ze ogen allebei erg exclusief, zijn gemakkelijk te bedienen en strak afgewerkt. De randen van de iPhone 12 zijn hoekiger waardoor het design strakker is. Het scherm van de iPhone 12 is van Ceramic Shield, dat vier keer valbestendiger is dan die van de iPhone 11. Beide telefoons kunnen tot een half uur onder water zijn, de iPhone 11 tot 2 meter en de iPhone 12 tot 6 meter diep.

De iPhone 12 is ook kleiner, lichter en dunner dan de iPhone 11. Terwijl die kleiner is, is het scherm wél even groot.

Specificaties

Beide telefoons zijn super snel en gemakkelijk te gebruiken. Beide iPhones hebben standaard een grote opslagcapaciteit van 64GB, maar je kan ook kiezen voor 128GB of 256GB.

Camera

Beide telefoons hebben aan de voorkant een 12 megapixel selfie camera. Aan de achterzijde zit een dubbele 12 megapixel camera.

Qua camera’s heeft de iPhone 12 nog een paar kleine voordelen. De iPhone 12 heeft namelijk een groter diafragma van f/1.6 ten opzichte van f/1.8 bij de iPhone 11. Dit houdt in dat je in het donker mooiere foto’s maakt.

Batterij

Bij beide telefoons is de batterijduur ongeveer gelijk. De iPhone 12 mini gaat wel een beetje langer mee vanwege het kleine formaat.

Met een iPhone 11 oplader kan je de telefoon gemakkelijk opladen. Naast een iPhone 11 oplader, kan je deze telefoons ook draadloos opladen.

https://www.kabelmaatje.nl/iphone-opladers/iphone-11/