Samen 1
Image default
Bedrijven

Items die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast!

Modetrends komen en gaan. Er blijven echter altijd een paar onmisbare items die, ondanks de huidige trends, voor altijd in je kast moeten blijven liggen. In deze blog vind je de items die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast!

1. Riemen

Een riem is niet alleen praktisch, maar ook nog eens modieus. Een riem kan ook als accessoire gedragen worden. Dames gebruiken het voor bij t-shirts of blouse die ze in hun broek doen. Ook wordt het wel eens gebruikt om een illusie te creëren van een zandloperfiguur. Een nikkie riem is vandaag de dag dan ook erg populair. Niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren is een riem onmisbaar. Vrouwen zijn namelijk niet de enigen die hun bloezen of shirts in hun broek dragen. Ook bij pakken worden mooie riemen gedragen voor zowel heren als dames.

2. Nette kleding

Nette kleding is een abstract begrip omdat niet iedereen dezelfde kleding netjes vindt. Wel zijn we het er over eens dat je geen kanarie geel T-shirt op een spijkerbroek aan doet naar een begrafenis. Voor verschillende events bestaat nou eenmaal een bepaalde kledingstijl, tenzij de dresscode anders zegt. Bij een begrafenis is het gebruikelijk om in een blouse, jurk, polo of iets anders te komen. In het verleden was deze outfit vaak zwart en somber. Tegenwoordig mag het allemaal wat vrolijker. Bij bruiloften is het juist gebruikelijk om lichte kleuren aan te doen. Vaak geldt hier voor de gasten een bepaald thema of kleur.

3. Kleding die je droog houdt

We wonen in Nederland. Het weer is altijd onvoorspelbaar en hier wil het nog wel eens regenen van tijd tot tijd. Het is dus verstandig om hier goed op voorbereid te zijn. Kleding zoals jassen en truien bevatten capuchons. Maar ook petten en mutsen houden je droog tijdens een kleine bui. Zorg er dus voor dat je voldoende warme kleding in jouw kledingkast hebt liggen.

4. Winter- en zomerkleding

Naast koude dagen kent Nederland ook warme zomerdagen. Temperaturen kunnen door het jaar heen soms wel verschillen tussen de -5 en 40 graden Celsius. Daarom is het handig om van alle markten thuis te zijn. Zorg ervoor dat je niet alleen maar truien en lange broeken in je kast hebt liggen, maar ook veel korte broeken en t-shirts.

https://konceptstore.nl/collections/dames-accessoires/riem